خبرگزاری کار ایران

۵ ماده غذایی که مصرف آنها احتمال ابتلا به آلزایمر را بالا می‌برد

۵ ماده غذایی که مصرف آنها احتمال ابتلا به آلزایمر را بالا می‌برد

مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش دارد. برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر عبارتند از:

۱. گوشت قرمز

۲. کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

۳. محصولات گلیکاسیون پیشرفته (AGEs)

۴. غذاهای حاوی کلسترول بالا

۵. گلوتن

منبع خبر آنلاین
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز