ایلنا بررسی میکند؛
آخرین نرخ مصوب انواع گوشت و آلایش مرغ در میادین میوه و تره بار
 
    سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران دیروز آخرین نرخ مصوب انواع گوشت مرغ قطعه بندی، بسته بندی، فراوردهها و انواع آلایش خوراکی تازه مرغ را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران که روز گذشته (98.4.20) اعلام شد، هر کیلوگرم مرغ کامل تازه بسته بندی کیسه نایلونی و مرغ کامل تازه بسته بندی بشقاب 12 هزار و 990 تومان عرضه میشود.
همچنین هر کیلوگرم جوجه کباب بیاستخوان با قیمت 29 هزار و 200 تومان گرانترین و هر کیلوگرم بازوی کبابی ساده با قیمت 17 هزار تومان ارزانترین انواع گوشت مرغ قطعه بندی و بسته بندی امروز میادین میوه وتره بارهستند.
در انواع آلایش خوراکی تازه مرغ نیز قیمت هر کیلوگرم گردن مرغ بدون پوست 5 هزار و 400 تومان، هر کیلوگرم جگر مرغ بسته 400 گرمی 3 هزار تومان، هر کیلوگرم پای مرغ پاک شده ( بدون ناخن) 5 هزار و 400 تومان و هر کیلوگرم دل مرغ بسته 400 گرمی 5 هزار و 700هزار تومان و سنگدان مرغ بسته 400 گرمی 5 هزار و 200 تومان است.
نرخ انواع گوشت مرغ قطعه بندی، بسته بندی و فراوردهها
| نوع گوشت مرغ | 
 | قیمت مصوب هر کیلوگرم (تومان) | 
| سینه مرغ بدون پوست،شش،گردن،بال | 
 | 20800 | 
| ساق مرغ بدون پوست و سر ساق | 
 | 22900 | 
| مغز ران بدون پوست و بدون استخوان | 
 | 22450 | 
| ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه | 
 | 19200 | 
| بازوی کبابی ساده | 
 | 17000 | 
| بال کبابی ساده(بدون نوک بال) | 
 | 17800 | 
| ران و سینه بدون پوست | 
 | 20100 | 
| سینه مرغ بدون پوست،شش،گردن،بال | 
 | 21000 | 
| شنیتسل بدون آرد | 
 | 26500 | 
| فیله مرغ | 
 | 29100 | 
| مخلوط بال و بازو کبابی ساده | 
 | 17400 | 
| پا چینی 10 عددی مرغ | 
 | 20000 | 
| جوجه کباب بااستخوان ساده | 
 | 21200 | 
| جوجه کباب بی استخوان | 
 | 29200 | 
| جوجه چینی (شنیسل فیله) | 
 | 27700 | 
| سینه مرغ سوخاری | 
 | 20000 | 
| مرغ کنتاکی | 
 | 20000 | 
 
							 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
 
       
       
       
       
       
      