خبرگزاری کار ایران

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران در گفت‌وگو با ایلنا:

فاصله قیمت تولید و مصرف گوشت گاوی بسیار بالا است/ قیمت تمام شده گوساله زنده 20 هزار تومان است/ تولیدکنندگان قبلی، وارد کار دلالی شده‌اند

asdasd
کد خبر : ۶۸۱۱۸۹

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه تفاوت بین قیمت عرضه و قیمت تمام شده بسیار بالا است، گفت: بیشتر واحدهایی که این قیمت گذاری‌ها را انجام می‌دهند زمانی تولیدکننده بوده‌اند اما در حال حاضر تنها نقش دلال را ایفا می‌کنند.

سید احمد مقدسی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، اظهار کرد: قیمت تمام شده گوساله زنده به 20 هزار تومان رسیده است که پس از کشتار به 40 هزار تومان می‌رسد و با در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل این قیمت افزایش خواهد یافت.

وی افزود: هزینه‌های تولید بسیار افزایش یافته که بر قیمت تمام شده و قیمت عرضه هم بسیار تاثیر گذاشته است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با اشاره به مشکلات حمل و نقل خاطرنشان کرد: نبود ماشین‌ها و کامیون‌های حمل برای ما تبدیل به معضل شده است و نمی‌توانیم به موقع دام کشتار شده را به مقصد برسانیم و همین امر باعث کمبود شده است.

مقدسی در رابطه با فاصله قیمت تولید تا مصرف اذعان داشت: تفاوت بین قیمت عرضه و قیمت تمام شده بسیار بالا است و یک شکاف قیمت فاحش وجود دارد. البته علت آن این است که تولید هم کاهش یافته است، بیشتر واحدهایی که این قیمت گذاری‌ها را انجام می‌دهند زمانی تولیدکننده بوده‌اند اما در حال حاضر تنها نقش دلال را ایفا می‌کنند.      

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز