خبرگزاری کار ایران

۱۸ میلیون هکتار حفاظت از عرصه های منابع طبیعی با مشارکت مردم

asdasd
کد خبر : ۵۶۶۷۲۷

رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: حمایت وزیر جهاد کشاورزی از انجام وظایف سازمان های تخصصی ادامه می یابد و ما هم امیدواریم این وظایف را به درستی انجام دهیم.

به گزارش ایلنا، خلیل آقایی روز گذشته در مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ضمن تشکر از زحمات و تلاش های مهندس جلالی ظرف چهار سال گذشته در حوزه منابع طبیعی اظهار داشت: دستورات نظام جمهوری اسلامی و وزیر جهاد کشاورزی ملاک عمل است و بر این اساس فرصت های خوبی برای کارهای بیشتر و بهتر داریم.

آقایی افزود: ما مشکلات و انتقادها را می شنویم و امیدواریم منتقدان با انصاف باشند و به پیشبرد اهداف سازمان کمک کنند.

رییس سابق سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشورنیز در این مراسم، اظهار داشت: ظرف چهار سال آینده با مشارکت مردم نزدیک به ۱۴۵ هزار هکتار جنگل کاری اقتصادی و ۱۸ میلین هکتار حفاظت از عرصه های منابع طبیعی انجام شده است

خداکرم جلالی گفت: جامعه نگری در مدیریت حوزه آبخیزداری، مشارکت مردم، حفاظت از عرصه های منابع طبیعی، فرهنگسازی و فناوری با توجه به سرمایه های انسانی از استراتژی های این سازمان است.

وی خاطرنشان کرد: مدیران، جنگلبانان و سایر دست اندرکاران حوزه منابع طبیعی با تلاش هایی که طی این چند سال انجام داده اند، کارنامه قابل قبولی را به رغم محدودیت های موجود ارایه داده اند.

جلالی افزود: با تلاش های صورت گرفته ظرف چهار سال اخیر نزدیک به ۷۳ درصد آسیب های مربوط به منابع طبیعی اعم از آتش سوزی و تصرفات غیرقانونی کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: در مدیریت منابع آبخیزداری که محور آن مشارکت مردم است به توانمندسازی و معیشت جوامع محلی توجه می شود و در قالب این مدیریت، مدلی را ارایه کرده ایم که در سطح ۱.۵ میلیون هکتار آبخیزداری به صورت پایلوت اجرا می شود.

جلالی، نوآوری هایی که در این زمیه در کشور صورت گرفته را بی نظیر خواند و گفت: این کار بزرگ با هزینه کم صورت گرفته و امیدواریم در دوره جدید مسوولیت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری این مدل که نتیجه تجربیات صاحبنظران و متخصصان است، ادامه یابد.

وی در عین حال به آخرین گزارش سازمان بین المللی EPI اشاره و اعلام کرد: براساس این گزارش، ایران شانزدهمین رتبه از نظر حفاظت از جنگل ها را به خود اختصاص داده است.

جلالی ادامه داد: نسبت جنگل تراشی و تخریب این منابع در جهان ۲۸ برابر ایران می باشد.

وی در مورد قراردادهای مربوط به بهره برداری های صنعتی از جنگل های شمال اذعان داشت: تاکنون ۶۷ درصد این قراردادها خاتمه یافته و این روند تا پایان سال ادامه خواهد یافت.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز