خبرگزاری کار ایران

رییس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس تهران در گفتگو با ایلنا:

30 تا 40 درصد از رستوران داران تهران به ارائه خدمات افطار می پردازند

 30 تا 40 درصد از رستوران داران تهران به ارائه خدمات افطار می پردازند

برخی از رستوران داران در ماه رمضان به مرمت ، تعمیرات و نقاشی ساختمان و جابه جایی دکوراسیون خود می پردازند .

سیدعلی اصغر میر ابراهیمی، رییس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس تهران در گفتگو با ایلنا اظهار داشت: در این ماه حدود 30 تا 40 درصد از رستوران داران تهران به ارائه خدمات افطار می پردازند.

وی افزود: برخی دیگر نیز در این ماه به مرمت ، تعمیرات و نقاشی ساختمان و جابه جایی دکوراسیون خود می پردازند .

میر ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که یک افطار ساده چقدر می شود ؟، اظهار داشت: نرخ یک افطاری ساده ( نان و پنیر و سبزی ، خرما ، چای و زولبیا و بامیه تک نفره ) بین 4 تا 7 هزار تومان بسته به نوع خدمات رستوران و سرویس دهی آن خواهد بود.

 

ارسال نظر
پیشنهاد امروز