خبرگزاری کار ایران

روستاهای دچار تنش آبی شناسایی و به طرح جهادآبرسانی افزوده می‌شوند/ پساب گام موثری در حفاظت از منابع آبی است

asdasd
کد خبر : ۱۳۷۸۲۱۴

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تأکید بر لزوم تسریع و اجرای دقیق پروژه‌‎های آبی گفت: طرح جهــاد آبرســانی فرصــتی بزرگـ بـرای خدمـت بـه جمعیت روستایی کشور است.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، "اتابک جعفری" در سفر به استان مرکزی با اشاره به نگاه ویژه وزارت نیرو به بهرمندی مردم از خدمات مطلوب‌تر و پیشرفت سریع طرح‌های آبرسانی افزود: نسبت به وضعیـت منابـع آبی و ظرفیت‌هـای عرضـه و تقاضـای آب در نقـاط مختلـف اسـتان مرکزی، خدمات قابل توجهی به مشـترکان شـهری و روسـتایی ارائـه شـده اسـت.

وی، اجرای طرح جهــاد آبرســانی را فرصــتی بزرگـ بـرای خدمـت بـه جمعیت روستایی و رفع تنش از 20 هزار روستای بالای 20 خانوار با مجموع جمعیت 10 میلیون نفر اعلام و خبر داد: در آینده‌ای نزدیک و با بررسی و پیگیری‌های به عمل آمده روستاهای جدیدی که فاقد آب و تأسیسات آبرسانی و یا به نوعی با تنش آبی مواجهند، شناسایی و به این طرح اضافه خواهند شد.

تسریع در تکمیل طرح های از اولویت های وزارت نیرو می باشد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه اظهار داشت: یکی از اولویت‌های دولت مردمی، محرومیت‌زدایی و تامین آب اشامیدنی سالم و بهداشتی است و در این راستا اجرای طرح‌های آب و فاضلاب با هدف ایجاد زیرساخت‌های آبرسانی لازم در روستاهای استان در حال اجرا است.

وی، ضمن تاکید بر تسریع در اجرای طرح‌های آبرسانی عنوان کرد: این طرح‌ها باید به‌ صورت جهادی و بر اساس استانداردهای فنی با سرعت معقول اجرا شود، به گونه‌ای که پس از اتمام این طرح شاهد افزایش شاخص بهره‌مندی کمی و کیفی از آب شرب روستاهای تحت پوشش و توسعه روستاهای محروم باشیم.

اهمیت و توجه به موضوع مدیریت مصرف آب در استان مرکزی ستودنی ست

جعفری، رویکردهای فرهنگی استان مرکزی را مبتنی بر اصل سازگاری با کم‌آبی توصیف کرد و همکاری ویژه‌ی شهروندان را در اصلاح رویه کنونی در مصرف آب را از جمله مهم‌ترین عوامل تاثیر‌گذار در جامعه دانست و تصریح کرد: حفاظت از منابع آب و استفاده درست و بهینه از آن سال‌هاست آغاز شده و آنچه در اصلاح الگوی مصرف و دستیابی به فرهنگ مصرف بهینه در کشور اهمیت دارد تبیین استراتژی و تعیین خط مشی است و لازمه دستیابی به این مهم حرکتی حساب شده و عمیق از سوی دستگاه‌های متولی و نگاه فراسازمانی به این امر است.

وی در ادامه اظهار داشت: دربــاره ارزش ذاتــی و اقتصــادی آب بایــد آگاهی‌بخشی عمومـی صـورت گیـرد. صرفه‌جویـی در مصـرف آب و رعایـت الگـوی مصـرف، یک انتخاب نیسـت بلکـه یک ضـرورت اجتنـاب‌ناپذیر اسـت.

استفاده از پساب گامی موثر در حفاظت از منابع آبی

مدیرعامـل شـرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به توجه ویژه دولت سیزدهم به مسئله آب اشاره کرده و افزود: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، دولت سیزدهم نگاه ویژه‌ای به مسئله آب دارد و با اقدامات خوب رییس جمهور در شورای عالی آب، قوانین خوبی تصویب و ابلاغ شده است و همچنین در بند ۳ تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ دستگاه‌های اجرایی را مکلف به اجرای بازچرخانی آب و استفاده از پساب در صنایع کرده است و می‌توان برخی از صنایع آب‌بر را دعوت به استفاده از پساب کنند و با توجه به اینکه در استان مرکزی صنایع بزرگی وجود دارد، این طرح می‌تواند در امر مدیریت مصرف آب و همچنین حل مشکل کم آبی کمک شایانی کند.

وی، با اشاره به تولید بیش از 1100 لیتر پساب در تصفیه‌خانه فاضلاب اراک بر ضرورت استفاده از این ظرفیت برای تامین آب در بخش صنعت،فضای سبز و کشاورزی برای محصولات غیر‌مثمر تاکید کرد.

این گزارش حاکی است، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، در برنامه‌های سفر یک روزه خود به استان مرکزی، در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان مردم شهرستانهای اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از بخشداران و دهیاران برگزار شد، ضمن تشریح برنامه‌های وزارت نیرو و اقدامات انجام شده، به بحث و تبادل نظر درباره مسائل و مشکلات اجرای طرح‌های آب و فاضلاب و ارائه راهکارهای لازم پرداخت.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز