در راستای ارتقاء کیفیت نان
آموزش نانوایان البرزی اجباری میشود

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری البرزاز اجباری شدن آموزش نانوایان در این استان خبرداد.
به گزارش ایلنا در کرج، عباداله کامکار در نشست کارگروه آرد و نان استان البرز، گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه تا پایان سال ۹۴، ۴۰ درصد نانواییهای استان باید صنعتی شوند.
کامکار افزود: با توجه به ارتباط مستقیم نان با سلامت و جان مردم اجباری شدن آموزش نانوایان در برنامههای نیمه دوم سال شورای آرد و نان البرز قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس دو رویکرد آموزش دورههای کوتاه مدت و سمینارهای آموزشی در قالب استانداردهای شغلی مورد توجه قرار گرفته است.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری البرز با اشاره به ضرورت همکاری دستگاهها و سازمانهای متولی نان استان در این خصوص بیان داشت: با همکاری بیش از پیش اداره کل غله از طریق بروشور، لوح فشرده و پوسترهای آموزشی در صدد اجرایی کردن هرچه سریعتر این امر مهم هستیم.
کامکار گفت: ضرورت دارد با هدف آموزش شاغلین واحدهای صنفی نانوایی براساس استانداردهای آموزشی ۱۵ گانه برای پنج نوع نان، توافق نامه همکاری بین اداره کل فنی و حرفهای و شرکت غله و خدمات بازرگانی استان منعقد شود.
وی افزود: با هدف ترغیب و فرهنگ سازی هرچه بیشتر دراین زمینه جشنواره نانواییهای برتر استانی نیز در آبان ماه جاری برگزار خواهد شد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری البرز با بیان اینکه زنجیره تولید کاملا سالم و بهداشتی در نانواییهای سنتی کمتر مورد توجه قرار میگیرد بر ضرورت اهتمام نانواییها بر تولید نان کیفیت با سالم سازی زنجیره تولید گندم، آرد و فناوری پخت و نیروی انسانی تاکید کرد.