در گفت و گو با ایلنا مطرح شد :
مراجعه بیش از 5 میلیون نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی در لرستان/ تسویه بدهیهای بیمارستانهای طرف قرارداد دانشگاهی

مدیریت درمان تامین اجتماعی لرستان با اشاره به تسویه بدهی بیمارستانهای طرف قرارداد دانشگاهی ، گفت: بیش از 5 میلیون نفر در سال ۱۴۰۳جهت درمان به مراکز درمانی تامین اجتماعی سطح استان مراجعه کردند
علی اکبرسلیمانی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در لرستان ، با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی خدمات درمانی به بیمه شدگان خود را از طریق دو روش «مستقیم» و «غیرمستقیم» ارائه میدهد، اظهار کرد: بیمهشدگان میتوانند با مراجعه به مراکز درمانی وابسته به سازمان تأمین اجتماعی (مانند بیمارستانها و درمانگاههای ملکی سازمان) از خدمات درمانی رایگان استفاده کنند.
وی افزود: همچنین در بخش غیر مستقیم بیمهشدگان میتوانند به مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی (اعم از دولتی و خصوصی) مراجعه کنند و در این روش، بیمهشده یا بخشی از هزینهها را پرداخت میکند یا کل هزینه را پرداخت کرده و در صورت مراجعه به مراکز غیرطرف قرارداد، سازمان بخشی از هزینهها را به او بازپرداخت میکند.
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان گفت. در حال حاضر ۱۲ مرکز ملکی در استان داریم که سیزدهمین مرکز نیز با پیشرفت ۵۶ درصدی در شهرستان سلسله داریم که امیدوارم با تامین بودجه و اعتبار در آینده نزدیک به بهرهبرداری برسد.
سلیمانی به مراجعین مستقیم مراکز درمانی این سازمان اشاره کرد و اظهار داشت: مراجعین درمان مستقیم در سال گذشته ۵ میلیون ۶۱۵ هزار و ۶۰۲ نفر بوده که شامل بستری و پاراکلینیک است.
وی ادامه داد: همچنین تعداد مراجعین درمان غیر مستقیم به مراکز طرف قرارداد و بخش خصوصی ۶ میلیون ۶۴۹ هزار و ۴۰۹ نفر بوده که بصورت آنلاین و متمرکز و کاملا سیستمی قابل پایش هستند.
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان تعداد مراجعین بستری شده در سال ۱۴۰۳ در مراکز ملکی بیش از ۲۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بیمارستان خرمآباد ۱۷۹ تخت فعال بیمارستان، کوثر بروجرد ۵۰تخت و بیمارستان نرگس دورود با ۳۴ تخت فعال به بیمه شدگان تامین اجتماعی ارائه خدمت میکند.
سلیمانی به طرح توسعه بیمارستان نرگس دورود اشاره کرد و یادآور شد: طرح توسعه این بیمارستان با پیشرفت ۹۴درصدی در حال انجام است که با پیگیری مستمر در تلاش هستیم با تخصیص اعتبار لازم در سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری برسد که یقینا تعداد تخت های آن افزایش خواهد یافت.
وی بیان داشت: تمامی بدهیهای درمان تامین اجتماعی استان به بیمارستانها طرف قرارداد دانشگاهی تا پایان ۱۴۰۳ تسویه و مراکز اطبا، رادیولوژی و آزمایشگاهی هم تا دیماه سال گذشته پرداخت شده و در صدد هستیم تا پایان ۱۴۰۳ با این مراکز تسویه کامل کنیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان در خصوص شهرهای فاقد درمانگاه تخصصی اظهارکرد: مراکز درمانی این سازمان دارای سطحبندی هستند که این سطحبندی را تعداد بیمه شدگان آن شهر مشخص میکند و دراین زمینه سازمان همه معیارها را در نظر گرفته و در صورت داشتن شرایط لازم اقدام به تاسیس مراکز درمانی در شهرستانهای واجد شرایط میکند.
وی توضیح داد: شهرستان سلسله با پیگیریهای لازم، موقتا درمانگاه استیجاری را افتتاح و پروژه مرکز ملکی آن نیز با پیشرفت ۵۶ درصد در دست اقدام است.
سلیمانی به کمبود پزشک متخصص در برخی از مراکز درمان این سازمان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سازمان فاقد دانشگاه میباشد متأسفانه با کمبود پزشک متخصص مواجه میباشیم و بیشتر از پزشکان خرید خدمت بهره میبریم و تلاشمان اینست تا حدتوان این مشکل را مرتفع کنیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان ادامه داد: نوبت دهی به بیماران در مراکز درمانی به صورت حضوری، تلفنی و ارجاع صورت میگیرد.
سلیمانی در خصوص برنامه اربعین حسینی گفت سازمان بصورت متمرکز اقدام به برپایی موکب و ارائه خدمت به زائرین عزیز مینماید ود در صورت نیاز و صلاحدید ما آمادگی داریم کادر درمان را اعزام کنیم.
سلیمانی در خصوص تعامل با تشکلهای کارگری سطح استان نیز اظهار داشت: خوشبختانه با تشکلات گارگری از جمله خانه کارگر، کانون بازنشستگان همکار و غیر همکار و کانون شوراهای اسلامی کار تعامل و همکاری و تعامل بسیار خوبی داریم و جلساتی را با آنها داریم که در جلسات اشارههایی به نقاط ضعف و قوت در بخش درمان و بیمهای بحث و تبادل نظر میکنند که بسیار مثمر ثمر هستند که جا دارد از زحمات این عزیزان تقدیر و تشکر کنم.