خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان:

عدم وجود زیرساخت‌هایی مانند اسکله صیادی باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران در گلستان شده است

عدم وجود زیرساخت‌هایی مانند اسکله صیادی باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران در گلستان شده است

رئیس  سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان گفت: عدم وجود زیرساخت‌هایی مانند اسکله صیادی باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران در گلستان شده است واگر بخواهیم فردا بهتر از دیروز باشد، باید امروز تصمیمی جسورانه بگیریم.

به گزارش ایلنای گلستان، علی رضا نورانی در دیدار با  مدیرکل شیلات استان و رئیس مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آب‌های داخلی (گرگان) گفت: گلستان باید به جایگاه واقعی خود به عنوان دروازه اقتصاد دریای خزر بازگردد ولی اما به‌دلیل غفلت‌ها و برخی حوادث، تولید خاویار کاهش یافته و امروز نیازمند احیای این مزیت رقابتی هستیم. 

وی افزود: منابع ما محدود است و راهی جز اتکا به بخش خصوصی نداریم. باید به سرمایه‌گذار بها بدهیم، خدمات بدهیم و بستر را طوری مهیا کنیم که با رغبت وارد میدان شود. اگر بخواهیم فردا بهتر از دیروز باشد، باید امروز تصمیمی جسورانه بگیریم. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان در ادامه پیشنهاد تهیه مدل‌های اقتصادی مشخص از سوی شیلات و مرکز تحقیقات را مطرح کرد و گفت: از شما می‌خواهیم مدل‌ها و طرح‌هایتان را ارائه دهید؛ ما در سازمان آماده‌ایم تا از طرح‌های قابل اجرا حمایت فنی و اعتباری کنیم. 

نورانی با اشاره به نبود اسکله صیادی در استان تأکید کرد: عدم وجود زیرساخت‌هایی مانند اسکله باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران شده است. این مسئله باید در سطح ملی پیگیری شود، از این حیث، رایزنی با سازمان شیلات ایران و سازمان برنامه و بودجه کشور برای حل این مشکل می‌بایست اولویت باشد. 

وی همچنین توسعه بوم‌گردی و گردشگری دریایی را از دیگر محورهای اقتصاد دریامحور دانست و گفت: ما می‌توانیم در کنار پرورش آبزیان، گردشگری دریا و بوم‌گردی را هم راه‌اندازی کنیم. این‌ها پیشران‌های اشتغال و درآمد در سواحل هستند. 

در بخش دیگری از این جلسه، نورانی با اشاره به تجربه‌های موفق در دیگر کشورها افزود: باید پرورش خاویاری را از حالت صرفاً صنعتی خارج کنیم و آن را به شکل بومی‌سازی‌شده و قابل‌اجرا حتی در مقیاس خانگی توسعه دهیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز