سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس خبرداد؛
اختصاص ۱۵۰ لیتر بر ثانیه پساب برای شهرک صنعتی سروستان ۲

در نشستی با حضور نماینده مجلس و مدیران شرکت های شهرک های صنعتی و آبفای شیراز ،تخصیص پساب تصفیهخانه فاضلاب شیراز برای تأمین آب صنعتی شهرک سروستان دو بررسی شد.
به گزارش ایلنا، در این نشست، موضوع تأمین بخشی از آب مورد نیاز واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی سروستان دو برای مصارف غیرشرب از محل پساب تصفیهخانه فاضلاب شیراز مورد بررسی قرار گرفت.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس با اشاره به اهمیت ویژه این شهرک صنعتی در آینده اقتصادی استان فارس، گفت: شهرک صنعتی سروستان دو با وسعت ۷۱۵ هکتار و ظرفیت استقرار ۳۵۰ واحد صنعتی، به عنوان یکی از مهمترین گزینههای هدایت سرریز سرمایهگذاری کلانشهر شیراز به شمار میرود
عباس برنهاد افزود: تأمین پایدار زیرساختهایی چون آب و برق، نقشی اساسی در توسعه این شهرک دارد و با توجه به فقر منابع آبی منطقه، استفاده از پساب تصفیهشده برای مصارف صنعتی اقدامی ضروری است.
غلامرضا توکل نماینده سروستان، کوار و خرامه نیز در این نشست با تأکید بر اولویت صنعت و اشتغال در برنامههای توسعهای منطقه اظهار داشت: اجرای پروژه انتقال پساب تصفیهخانه فاضلاب شیراز به دشت سروستان و استفاده از آن در حوزه صنعت و کشاورزی، از جمله برنامههای جدی در دست پیگیری است.
وی افزود: این موضوع را در سطوح استانی و ملی با جدیت دنبال خواهیم کرد تا با تسریع در اجرای این طرح، زیرساختهای مورد نیاز برای استقرار سرمایهگذاران در شهرک صنعتی سروستان دو فراهم شود.
توکل تصریح کرد: شهرک صنعتی سروستان دو نقشی مهم در آینده صنعتی شهرستان و استان دارد و ما تأمین زیرساختهای حیاتی آن را وظیفهای اساسی برای جذب سرمایهگذار و ایجاد اشتغال پایدار میدانیم.
در ادامه این نشست، بهمن بهروزی مدیرعامل شرکت آبفای شیراز نیز با تشریح اقدامات این شرکت گفت: به زودی قرارداد اجرای طرح تصفیه فاضلاب تصفیهخانه شیراز با یک سرمایهگذار منعقد خواهد شد و پس از آن، فرآیند اجرای خط انتقال به منطقه سروستان نیز با اولویت پیگیری خواهد شد.
وی افزود: بر اساس توافقات انجامشده، تخصیص اولیه ۱۵۰ لیتر بر ثانیه پساب تصفیهشده برای مصارف صنعتی در شهرک صنعتی سروستان دو در نظر گرفته شده که گامی مؤثر در رفع دغدغه سرمایهگذاران و توسعه پایدار منطقه خواهد بود.
گفتنی است شهرک صنعتی سروستان دو با دارا بودن موقعیت جغرافیایی ممتاز، نزدیکی به مرکز استان و قرار گرفتن در مسیر اتصال جنوب و شرق کشور، یکی از اصلیترین گزینههای توسعه صنعتی در آینده استان فارس به شمار میرود و تأمین پایدار زیرساختهای آن در دستور کار جدی مسئولان قرار دارد.