به دلیل استفاده از رنگ مصنوعی؛
خط تولید٢ واحد غذایی متخلف در شیراز متوقف شد

در پی بازرسیهای کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خط تولید یک واحد تولیدی خشکبار و یک واحد تولید نبات زعفرانی به دلیل استفاده از رنگهای غیرمجاز مصنوعی متوقف و پرونده تخلفات برای رسیدگی قضایی ارجاع شد.
به گزارش ایلنا، مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: در راستای وظایف نظارتی معاونت غذا و دارو و اجرای طرحهای روتین و هدفمند بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح استان فارس، یک واحد متخلف در زمینه تولید و بستهبندی محصولات غذایی در شهرک صنعتی شیراز و یک واحد دیگر در شهرستان مرودشت شناسایی شدند که به تخلفات بهداشتی و قانونی متهم بودند.
میثم حسینی مقدم توضیح داد: بر اساس این گزارش، واحد نخست که در زمینه بستهبندی و توزیع خشکبار فعالیت داشت، در بازرسی میدانی مشخص شد که از رنگ مصنوعی غیرمجاز در فرآوری محصولات خود استفاده میکند و تخلفی که سلامت مصرفکنندگان را تهدید میکند.
وی ادامه داد: همچنین واحد متخلف دیگر، تولیدکننده نبات زعفرانی در مرودشت بود که با استفاده از رنگهای شیمیایی مصنوعی با هدف افزایش جلوه ظاهری محصول، اقدام به تولید خارج از استاندارد می کرد.
کارشناسان کنترل کیفی معاونت غذا و دارو دانشگاه با بیان اینکه پس از نمونهبرداری و تأیید آزمایشگاهی تخلفات، با هماهنگی دستگاه قضایی و همکاری اداره تعزیرات حکومتی، نسبت به توقف خط تولید هر دو واحد اقدام و پرونده تخلفات جهت پیگیری قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع داده شد، تاکید کرد: با هرگونه تخلف در حوزه تولید، توزیع و عرضه محصولات سلامتمحور به شدت برخورد خواهیم کرد و حفظ سلامت شهروندان اولویت نخست مجموعه سلامت است.
حسینی مقدم با تاکید بر اینکه استفاده از رنگهای غیرمجاز علاوه بر تهدید سلامت مردم، مصداق بارز تقلب غذایی بوده و تحت پیگرد قانونی قرار میگیرد، از تولیدکنندگان و عرضهکنندگان مواد غذایی خواست تا ضمن رعایت ضوابط بهداشتی، از استفاده از مواد افزودنی غیراستاندارد جداً خودداری کنند.
وی همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مغایرت بهداشتی، موارد را از طریق شماره تلفن 07132122282 گزارش کنند.