کمبود اعتبارات؛ چالش اصلی اجرای طرح های مشارکت اجتماعی جوانان

مدیرکل مشارکتهای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه وزارت ورزش و جوانان گفت: مشارکت اجتماعی جوانان و هماهنگی با تحولات روز در حال اجراست، اما موفقیت آن منوط به تأمین منابع مالی و حمایتهای گستردهتر است.
خاطره کلیبری صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهارداشت: برنامه حوزه مشارکت اجتماعی در قالب ۶ جلد مکتوب به استانها ابلاغ شد تا بر اساس آن، اقدامات لازم برای توانمندسازی نوجوانان و جوانان انجام شود.
وی افزود: برگزاری کمپهای آموزشی، ایجاد شبکههای تخصصی و تولید محتوای باکیفیت و بهروز، از جمله اقدامات در دست اجراست تا ظرفیتهای سمنها و سازمانهای مردمنهاد بهتر شناسانده شود.
کلیبری با اشاره به اینکه آموزشهای مهارت محور و برنامههای توانمندسازی جوانان در دستور کار قرار دارد گفت: با توجه به تحولات فضای مجازی و رسانهای، نسل جدید مشارکت اجتماعی جوانان در سراسر جهان تغییر کرده و به سمت مدلهای مجازی سوق یافته است و ما تاکید می کنیم که برنامهها باید همگام با این تحولات پیش برود و نیازهای جدید جوانان برای مشارکت بیشتر شناسایی شود.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه وزارت ورزش و جوانان در رابطه با مناطق محروم یا حاشیهنشین خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط خاص هر استان، برنامهها بهصورت محلی و با مشارکت مردم، مساجد و نهادهای محلی اجرا خواهد شد.
جوانان ظرفیت دارند، اما بودجه کافی نیست
وی کمبود اعتبارات را یکی از چالش های اصلی اجرای برنامهها عنوان کرد و گفت: با وجود ظرفیتهای بالای جوانان در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و توسعه کسبوکارها، اعتبارات اختصاصیافته به مشارکتهای اجتماعی کافی نیست وما نیاز به حمایت همه مسولین و تخصیص بودجه بیشتر برای اجرای باکیفیتتر برنامهها و حمایت از جوانان هستیم.
کلیبری در پایان تصریح کرد: این طرح با هدف افزایش مشارکت اجتماعی جوانان و هماهنگی با تحولات روز در حال اجراست، اما موفقیت آن منوط به تأمین منابع مالی و حمایتهای گستردهتر است.
به گزارش ایلنا در شامگاه جمعه از پوستر اولین کتاب در حوزه مشارکتهای اجتماعی در استان چهارمحال و بختیاری رو نمایی شد.