خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان:

74 واحد راکد کشاورزی در همدان به چرخه تولید بازگشت

asdasd
کد خبر : ۱۴۰۸۹۳۲

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از احیای ۷۴ واحد تولیدی کشاورزی این استان طی یک سال گذشته تاکنون خبر داد.

به گزارش ایلنا از همدان، رضا بهراملو روز چهارشنبه در جریان سفر به تویسرکان با بیان اینکه یکی از مزایای سفرهای شهرستانی آشنایی نزدیک با مسائل و مشکلات بخش کشاورزی در مناطق و رسیدگی به آنهاست،اظهار کرد: تویسرکان یکی از قطب‌های باغداری استان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد سطح زیر کشت این شهرستان باغ است،افزود: در حالی که متوسط این رقم در استان ۱۰ درصد است که نشان می دهد تویسرکان در بخش باغبانی جایگاه قابل توجهی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه گردوی تویسرکان در جهان کم نظیر است، یادآور شد: ۸۵ درصد از باغات تویسرکان گردو است.

وی در بخش دیگر خاطرنشان کرد: قیمت کود شیمیایی در سراسر کشور ۳۰ درصد افزایش داشته اگرچه اقداماتی در راستای کاهش انجام شده که امیدواریم به نتیجه ختم شود.

بهراملو همچنین اضافه کرد: پول گندم باقی مانده در دستور پرداخت قرار گرفته اگرچه این موضوع منوط به همکاری سازمان برنامه و بودجه کشوری است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خط اول تولیدات محصولات کشاورزی مراکز خدماتی هستند ،گفت: اگرچه نیروهای مراکز خدماتی محدود هستند اما با قوت اقدامات را در دستور کار دارند از همین رو اینترنت مراکز باید تقویت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: در حوزه جوجه ریزی‌ها در شهرستان تویسرکان تعهد صددرصدی انجام شده که جای تقدیر دارد اگرچه این مهم در استان نیز بیش از تعهد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در بحث کشت کلزا شهرستان تویسرکان ۱۰۵ درصد تعهد را انجام است،اضافه کرد: ۶۴۵ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان تویسرکان است در حالی که تعهد ۶۰۰ هکتار بوده است.

بهراملو در بخش دیگر گریزی به ۴۷۴ هزار هکتار مبارزه با سن غلات در استان زد و افزود: این رقم بی‌نظیر و تاریخی بود که کمیت و کیفیت گندم را در پی داشت.

وی با تاکید بر اینکه آبیاری قطره‌ای در تویسرکان باید افزایش یابد تصریح کرد: با توجه به شرایط کمبود آب باید از آبیاری‌های سنتی فاصله گرفت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در بخش دیگر خاطرنشان کرد: در سال زراعی جدید استفاده از تجربیات کشاورزان ملی و موفق، استفاده از نقشه راه و بهره‌گیری از نظرات مرکز تحقیقات کشاورزی ضرورت دارد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز