خبرگزاری کار ایران

با حضور کارشناسان گردشگری؛

هفتمین نشست گروه کارشناسان ارشد گردشگری کشورهای عضو اکو در اردبیل آغاز شد

asdasd
کد خبر : ۱۴۰۳۵۶۵

هفتمین نشست گروه کارشناسان ارشد گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی(اکو) در اردبیل آغاز شد.

به گزارش ایلنا، علی اصغر شالبافیان در آغاز این نشست گفت: بخش گردشگری به نیروی انسانی زیادی نیاز دارد و همکاری گردشگری کشورها می‌تواند راه را برای رشد این کشورها باز کرده و پیشران توسعه این کشورها باشد.

وی افزود: فعالان گردشگری کشورهای عضو باید همکاری کنند تا با جلب همکاری بخش‌های مختلف برای رشد کشورهای خود گام بردارند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه موسیقی، صنایع دستی و سایر ارزش‌های هر کشور می‌تواند راه را برای گردشگری هموار کند، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده با نمایش داشته‌ها و ثبت آثار فاخر معماری تاریخی خوذ، در این راستا تلاش کند.

شالبافیان با اشاره به ثبت ۵۴ کاروانسرای ایرانی در فهرست یونسکو، این اقدام را کار بزرگی خواند و گفت: کاروانسراها که در توسعه جاده ابریشم نیز تأثیرگذار بوده اند و در طول زمان بستر ارتباطات زمینی بوده اند، امروز از بعد گردشگری اهمیت بسیاری دارند.

وی تصریح کرد: با تجربیاتی که داشته ایم و با هم افزایی کشورهای عضو اکو می‌توانیم برای رونق گردشگری همدیگر موثر باشیم.

همچنین در این نشست مسئول دبیرخانه اکو اظهار کرد: نشست وزرا ابتکار ایران بود که در نشست سفرا در اردبیل مطرح شد و در وزارتخانه نیز تصویب شد.

وی ادامه داد: دبیرخانه به برنامه‌های رویداد اردبیل۲۰۲۳ نگاه ویژه دارد و همکاری در زمینه توسعه گردشگری و استاندارد سازی گردشگری و آشنا شدن با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو از اهداف دبیرخانه است.

مسئول دبیرخانه اکو افزود: دبیرخانه این کارگروه، پیش نویس توسعه گردشگری را نهایی کرده و برای دبیرخانه اکو استانداردهای جهانی گردشگری را ارسال می‌کند.

وی گفت: پیشنهاد توسعه هر چه بیشتر گردشگری مطرح و در بین اعضا توزیع شده و منتظر ارایه نظر کشورهای عضو هستیم.

وی افزود: بیش از ۳۵۰ عضو داریم و تاکنون پنج نشست مجازی برای ارایه بسته های گردشگری داشته ایم و تلاش می‌کنیم تا روابط گردشگری اعضا تقویت شود.

مسئول دبیرخانه اکو یادآور شد: وزارت گردشگری ترکیه پیشنهاد کرده نشستی درباره نوشیدنی‌ها، خوراکی ها و الزامات گردشگری برگزار کنیم و منتظر دیدگاه کشورهای عضو هستیم ضمن اینگه تسهیل صدور روادید نیز در دستور کار کارگروه کارشناسان گردشگری اکو قرار دارد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز