خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی وزارت صنعت:

تا پایان سال هیچگونه تغییری در قیمت نان ایجاد نمی‌شود

تا پایان سال هیچگونه تغییری در قیمت نان ایجاد نمی‌شود
کد خبر : ۴۴۷۶۹

به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاههای شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق، در هر ماه از واحدهای نانوایی سنتی استان‌ها با در نظرگرفتن پراکنش جغرافیایی و انواع نان تولیدی، نمونه‌برداری کرده و نسبت به پایش کیفیت نان اقدام می‌کنند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی وزارت صنعت هرگونه افزایش قیمت نان و هجوم مردم برای خرید در برخی از استان‌های کشور از جمله 'گلستان' را تکذیب کرد و گفت: تا پایان سال هیچگونه تغییری در قیمت نان ایجاد نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، عباس قبادی ذخایر گندم در کلیه استان‌های سراسر کشور را مطلوب دانست و افزود: ذخایر گندم در استان‌ گلستان حتی بیش از سایر استان‌ها بوده و با مازاد نیاز مواجه هستیم.

وی ذخایر گندم این استان را 130 هزار تن اعلام کرد و گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی در حال حاضر میزان عرضه نان در این استان بیش از نیاز بوده است به طوری که پخت صبح هم به اتمام نرسیده است.

عباس قبادی گفت: به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاههای شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق، در هر ماه از واحدهای نانوایی سنتی استان‌ها با در نظرگرفتن پراکنش جغرافیایی و انواع نان تولیدی، نمونه‌برداری کرده و نسبت به پایش کیفیت نان اقدام می‌کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: پس از نمونه‌گیری، نمره کیفیت انواع نان سنتی در مراکز غله و خدمات بازرگانی مناطق، مطابق با فرمت ارزشیابی نان تعیین و سپس به شرکت بازرگانی دولتی ایران ارسال می‌شود که گزارش‌های ارسالی بیانگر متوسط کیفیت 77.06 درصد از نمره 100 برای انواع نان سنتی در کشور و نشانگر ثبات کیفیت در ماههای گذشته است.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات کیفی و سالم‌سازی نان تصریح کرد: در این میان، طرح‌های آموزش نانوایان، بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و اولویت‌های نظارتی در دستور کار قرار گرفته است؛ به نحوی که این اقدامات سبب ارتقاء و ثبات کیفی نان شده است.

به گفته قبادی، سردی هوا، اختلاط گندم‌ها و به ویژه کاهش میزان سبوس‌گیری که از موارد اولویت‌های نظارتی بر کارخانجات آرد‌سازی است، از عوامل تاثیرگذار بر روند ارتقای کیفیت نان به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، هدف از سنجش کیفیت نان را به دست آوردن اطلاعات کیفی انواع نان سنتی در سطح استانها و اعمال اقدامات کیفی‌سازی در این خصوص دانست و خاطرنشان کرد: پایش‌های سه ماه اخیر نشان می‌دهد که دو نان سنتی لواش و تافتون که به لحاظ کیفیت در سطح پایین‌تری از متوسط کیفی انواع نان سنتی قرار داشتند، افزایش نسبی کیفی بیشتری داشته‌اند و به متوسط کیفیت نزدیک شده‌اند.

قبادی به تشریح ارزیابی کیفیت نان استانها پرداخت و توضیح داد: با پایش آذرماه انواع نان سنتی کشور، بیشترین روند افزایش کیفیت مربوط به نان‌های لواش و تافتون به ترتیب با 88 و 88.40 درصد در استان یزد و بیشترین افزایش کیفیت نان سنگک و بربری در دو استان قم و بوشهر مشاهده می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز