خبرگزاری کار ایران

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش؛

کرونا تهدیدی بود که برای آموزش‌ و پرورش تبدیل به فرصت شد

asdasd
کد خبر : ۸۹۹۴۲۱

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، بابیان اینکه دانش آموزان به دلیل رابطه عاطفی که با معلمان و هم‌کلاسی‌های خود داشته‌اند از هفته دوم تعطیلات مدارس احساس دل‌تنگی داشته‌اند، گفت: دانش آموزان در ابتدای آغاز آموزش‌های مجازی از دل‌تنگی‌هایشان برای مدرسه و کلاس گفته‌اند.

به گزارش ایلنا، صبح امروز رضوان حکیم زاده با حضور در برنامه در انتهای الوند شبکه دو سیما،با اشاره به تلاش معلمانی که داوطلب ضبط برنامه‌های ویدئویی برای پخش از شبکه آموزش و شبکه دو سیما شدند، اظهار کرد: به دلیل محدودیت رفت‌وآمد در ایام شیوع کرونا تنها در محدوده شهر تهران و شهرستان‌های استان تهران فراخوان دادیم و به همین دلیل نتوانستیم از حضور معلمانی که از سایر شهرها داوطلب شرکت در تدریس تلویزیونی شدند، استفاده کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دانش‌آموزان مناطق محروم و دورافتاده  امکان دسترسی به آموزش‌های مجازی را ندارند، خاطرنشان کرد: برای مناطق مرزی و عشایری دستورالعملی تهیه ‌شده است که در آن تقسیم‌بندی‌هایی صورت گرفته تا آموزش برخی از دانش آموزان که دسترسی به تلویزیون و یا اینترنت ندارند از طریق راهبران آموزشی انجام بگیرد.

وی افزود: در این خصوص برای ضبط برنامه‌های آموزشی از ظرفیت رادیو و صداوسیما استفاده‌ شده و بسته‌های آموزشی تهیه ‌شده است تا جریان آموزش درآن مناطق تداوم پیدا کند.

حکیم زاده خاطرنشان کرد: دانش آموزان برای حضور در مدرسه و بودن با دوستانشان دل‌تنگی می‌کنند چراکه تعطیلات طولانی شده است و این موضوع باعث شده تا به ارزش‌ها و اهمیت مدرسه پی ببرند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بابیان اینکه با شروع کلاس‌های مجازی، دانش آموزان به‌ محض ورود به شبکه از دل‌تنگی‌هایشان گفته‌اند، اظهار کرد: دانش آموزان به دلیل رابطه عاطفی که با معلمان و هم‌کلاسی‌های خود دارند از هفته دوم تعطیلات مدارس احساس دل‌تنگی داشته‌اند و پس‌ از این دوران حتماً قدر ارتباطات را بیشتر خواهیم دانست.

وی در پاسخ به این پرسش که بازگشایی مدارس چه زمانی خواهد بود، گفت: وزارت آموزش ‌و پرورش تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا است و برای همه ما ازجمله ستاد، آنچه اولویت دارد سلامت دانش آموزان است.

وی با اشاره به اینکه آموزش ‌و پرورش در این شرایط دو اصل را در نظر دارد، اظهار کرد: اول اینکه در هر شرایطی متناسب با آن از طریق آموزش مجازی، آموزش از رسانه‌ ملی و یا راهبران آموزشی و...آموزش را تداوم ببخشیم.

حکیم زاده در ادامه اضافه کرد: اصل دوم این خواهد بود که اطمینان به خانواده‌ها دهیم شرایط طوری فراهم شود که کمبودهای آموزشی و تحصیلی فرزندان آنان برای سال آینده جبران شود و معلمان و مدیران در این زمینه نقش بسیار مهمی دارند و خانواده‌ها با همکاری خود خواهند توانست شرایطی فراهم کنند تا دانش آموزان از این برنامه‌ها بهتر استفاده کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: برای شرایط مختلف سناریوهای مختلفی داریم و اگر تعطیلات ادامه داشته باشد امتحانات در موعد مقرر، مثل سال‌های گذشته، برگزار می‌شود و سال تحصیلی به پایان خواهید رسید.

حکیم زاده تأکید کرد: کرونا تهدیدی بود که برای آموزش‌ و پرورش فرصت شد و پس از بازگشایی مدارس آموزش مجازی فرصت خوبی است که حتماً به‌عنوان یادگیری مکمل و یک بستر خوب برای نوآوری‌های آموزشی از آن استفاده خواهیم کرد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورشدر پایان بابیان این‌که از آموزگاران و خانواده‌ها قدردانی می‌کنم، گفت: از خانواده‌ها می‌خواهم در این مسیر به‌عنوان شریک اصلی آموزش‌ و پرورش با ما همکاری کنند تا شرایط بهتری برای آموزش دانش آموزان فراهم کنیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز