خبرگزاری کار ایران

معصومه ابتکار:

برنامه ریزی برای تحقق عدالت جنسیتی از اهمیت زیادی برخوردار است

asdasd
کد خبر : ۶۳۷۹۷۱

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: برنامه‌ریزی برای تحقق عدالت جنسیتی از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار امروز سه‌شنبه در نشست تخصصی برنامه‌ریزی در حوزه زنان و خانواده بین ایران و سوئد، اظهار داشت: کشورمان سال‌هاست برنامه‌ریزی برای حوزه زنان و عدالت جنسیتی را به‌طور جدی پیگیری می‌کند و در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای گنجانده شده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: نگاه متعادل جنسیتی ریشه در آموزه‌های دینی و اسلامی دارد و تأکید قرآن کریم بر عدالت و توجه به کرامت ذاتی انسان نشان‌دهنده آن است که در خلقت خداوند همه انسان‌ها برابر هستند و  تنها ملاک برتری آنها تقوا می‌باشد. مبانی دینی و ارزشی در موضوع عدالت جنسیتی موجب می‌شود تا پایه‌گذاری خوبی در برنامه‌ریزی‌های این حوزه داشته باشیم و این موضوع در قانون اساسی نیز مورد توجه بوده است.

ابتکار خاطرنشان کرد: در ۴۰ سال گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرصت‌های برابر زیادی برای زنان در کنار مردان فراهم آمده و شاهد رشد شاخص‌های کلان در این راستا هستیم به نحوی‌که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۲۵ سال شاخص امید به زندگی افزوده شده است. در شاخص سوادآموزی نیز از ۳۵ درصد سال ۵۶ امروز ۸۸ درصد زنان ایران با سواد هستند و ۲۷ درصد آنان از تحصیلات دانشگاهی برخوردارند و این نشانه‌هایی از فرصت‌های برابر برای زنان در کشورمان است و بیش از همه نشان‌دهنده همت والای زنان در رشد و ارتقاء خودشان است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب در تحقق عدالت جنسیتی فاصله داریم، گفت: هنوز در برخی مناطق کشورمان بویژه مناطق مرزی با مشکل آموزش و دختران بازمانده از تحصیل و نیز دسترسی به امکانات ورزشی و خدمات بهداشتی و درمانی مواجه هستیم و معاونت امور زنان و خانواده در این راستا همکاری‌های مشترکی را با وزارتخانه‌های مربوطه پیگیری می‌کند.

ابتکار اضافه کرد: امروز جامعه مدنی ایران رو به رشد است و بخش عمده آن را زنان به عنوان نیروهای پیشران تشکیل می‌دهند و در حوزه خشونت علیه زنان نیز شاخص‌های کشورمان نسبت به بسیاری از کشورهای جهان بسیار بهتر است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده حضور زنان در عرصه‌های سیاسی را مورد تأکید قرار داد و گفت: رئیس‌جمهور تأکید دارند ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی دولت‌دوازدهم در اختیار بانوان قرار گیرد و در این راستا اقدامات خوبی انجام شده و برای تحقق کامل این ۳۰ درصد در تلاش هستیم.

ابتکار بر لزوم تبادل تجربیات بین کشورهای مختلف در حوزه زنان و خانواده تأکید کرد و گفت: با تبادل این تجربیات و تعامل و گفتگو بین کشورهای مختلف می‌توان از موفقیت‌ها و احیاناً شکست‌ها برای دوستی، صلح، امنیت و نیز پیشرفت و بهبود شرایط زنان استفاده کرد و بهره‌مندی از این تجربیات موجب ارتقاء و اعتلای جامعه می‌شود.

سفیر سوئد نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز روابط دو کشور در عرصه‌های مختلف در حال گسترش است، گفت: به‌دنبال گسترش مناسبات در عرصه‌های جدید با ایران هستیم و از اهداف چنین نشست‌هایی فعال کردن توانمندی‌های زنان باشد.

خانم هلنا سونگلند تصریح کرد: مصمم هستیم در حوزه توانمندسازی زنان دو کشور همکاری‌های نزدیکی با یکدیگر داشته باشیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز