خبرگزاری کار ایران

رسولی:

هزینه های شهرداری را باید کم کنیم

asdasd
کد خبر : ۵۹۰۰۷۰

نائب رییس کمیسیون برنامه‌وبودجه و خزانه‌دار شورای شهر تهران گفت: تا دیر نشده است باید برای کاهش هزینه های شهرداری وارد عمل شویم. بر اساس گزارش حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری، در آذرماه امسال نیز همانند سه‌ماهه اول مدیریت جدید شهرداری تهران درآمدها بیش از هزینه‌ها محقق شده و هزینه‌های شهرداری روند کاهشی داشته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید حسن رسولی در جلسه چهل و سوم شورای شهر تهران گزارش حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران (آذرماه و ۹ ماهه ۱۳۹۶) در راستای اجرای مفاد ماده ۷۹ قانون شهرداری‌ها و تبصره ذیل ماده ۶ آیین‌نامه نحوه هزینه بودجه شوراهای اسلامی کشور مصوب ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال ۹۲، را ارائه داد.

او با بیان اینکه ضروری است شهردار ضمن رعایت مُرِ قانون، قبل از ۱۵ هرماه گزارش ماه گذشته درآمد و هزینه‌های شهرداری را ارائه کند، گفت: همچنین لازم است شهرداری اطلاعات مربوط به جریان نقدی فعلی و آتی حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها و مشارکت‌های اقتصادی انجام‌شده را نیز ارائه کند تا گزارش جامع‌تری ارائه شود.

وی بابیان اینکه بر اساس اطلاعات ارسالی توسط معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران، شهرداری تهران در آذرماه امسال درمجموع ۱۲ هزار و ۵۳۶  میلیارد ریال درآمد وصولی داشته و هزینه‌های شهرداری در این مدت نیز ۵هزار و۹۸۴  میلیارد ریال در دفاتر ثبت‌شده است، تأکید کرد: در این مدت ۶هزار و ۵۵۱ میلیارد ریال درآمدها بیشتر از هزینه‌ها بوده است. در آذرماه  امسال نیز همانند سه‌ماهه اول مدیریت جدید شهرداری تهران درآمدها بیش از هزینه‌ها محقق شده و هزینه‌های شهرداری روند کاهشی داشته است.

نائب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران گفت: بر اساس گزارش واصله از شهرداری تهران، از مجموع درآمدهای وصولی در آذرماه ۱۰ هزار و ۵۲۴ میلیارد ریال یعنی  حدوداً ۸۴ درصد نقد و ۲هزار و ۱۲ میلیارد ریال یعنی ۱۶ درصد آن غیر نقد محقق شده ، همچنین هزینه‌های صورت گرفته در آذرماه گذشته ۹۰ درصد به‌صورت نقد تأمین‌شده است.

رسولی همچنین تصریح کرد: مطابق بررسی بودجه یک دوازدهم در آذرماه از مبلغ ۱۴ هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال، ۱۲ هزار و ۵۳۶ میلیارد ریال درآمد کسب‌شده است یعنی ۸۴ درصد درآمدهای محقق شده اما طبق برنامه زمانبدی دو هزار میلیارد ریال کسری عملکرد دارد. در این میان درآمدهای نقد بیش‌ازحد انتظار محقق شده به‌طوری‌که بودجه نقد یک دوازدهم در آذرماه ۹ هزار و ۵۹۲ میلیارد ریال باید باشد اما رقم حاصله ۱۰هزار ۵۲۴ میلیارد ریال محقق شده همچنین در بخش غیر نقد بودجه نیز بر اساس یک دوازدهم آذرماه به‌جای ۵هزار و ۳۲۳ میلیارد ریال، ۲هزار و ۱۲ میلیارد ریال یعنی ۳۷ درصد آن محقق شده است.

وی ادامه داد: نکته مهم در عملکرد یک دوازدهم در آذرماه این است که شهرداری تهران در این ماه در بخش جمع درآمدها موفق شده دو هزار و ۴۸۵ میلیارد ریال درآمد کسب کند اما در این بخش ۳ هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال عقب‌تر از بودجه ۹۶ عمل کرده همچنین در بخش منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای نیز تنها موفق به جذب ۳ هزار و ۸۶۲ میلیارد ریال شده که در این بخش نیز ۳ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال از برنامه یک دوازدهم در آذرماه کسری عملکرد دارد. در بخش منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی عملکرد آذر شهرداری، ۶ هزار و ۱۸۹ میلیارد ریال درآمد کسب کرده که ۴ هزار و ۱۹۲ میلیارد ریال آن بیش از برنامه مصوب بوده در حقیقت شهرداری تهران برای تأمین درآمدها در دو بخش اعلام‌شده به سمت دریافت وام از بازار پولی و مالی اقدام کرده است.

خزانه‌دار شورای شهر با اشاره به اینکه در بخش هزینه‌بر اساس اختیارات شهرداری، ۱۶۷ هزار میلیارد ریال اعتبار ابلاغ‌شده که بر اساس عملکرد یک دوازدهم در آذرماه ۵هزار ۹۸۴ میلیارد ریال هزینه شده است، تأکید کرد: روند هزینه‌ای در سه بخش هزینه‌ای، تملک سرمایه‌ای و مالی درمجموع ۸ هزار و ۹۳۱ میلیارد ریال کمتر از عملکرد پیش‌بینی‌شده برای آذر بوده است.

وی درباره گزارش ارسالی شهرداری برای مجموع درآمد و هزینه‌های شهرداری در ۹ ماهه امسال نیز گفت: در ۹ ماهه امسال ۹۳هزار ۳۰۷ میلیارد ریال درآمد در بخش‌های مختلف کسب‌شده که از این رقم ۶۳هزار و ۸۸۴ میلیارد ریال آن یعنی ۷۴ درصد به‌صورت نقد و ۲۳ هزار و ۸۷۰ هزار میلیارد ریال یعنی ۲۶ درصد به‌صورت غیر نقد بوده است همچنین در ۹ ماه امسال ۴۷هزار و ۲۰ میلیارد ریال هزینه در دفاتر ثبت‌شده است که این رقم در چند ماه آینده با توجه به ثبت سایر هزینه‌ها قابل‌افزایش است. در بخش هزینه‌ها ۴۰ هزار و ۶۴۴ میلیارد ریال یعنی ۸۶ درصد از محل اعتبارات نقد و ۶ هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال یعنی ۱۴ درصد به‌صورت غیر نقد تأمین اعتبار صورت گرفته است.

رسولی تأکید کرد: بدون تردید تأمین ۱۰۰ درصدی درآمدهای شهرداری با توجه به عقب‌ماندگی در بخش‌های مختلف در سه‌ماهه باقی‌مانده از سال قدری دور از انتظار است اما نکته مثبت این است اگر درآمدها کاهش‌یافته در بخش هزینه‌ها با مدیریت، شاهد کاهش هزینه‌ها هستیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز