خبرگزاری کار ایران

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خبر داد:

ایجاد ۱۷۲ هزار فرصت شغلی برای مددجویان در هفت ماهه سال جاری

asdasd
کد خبر : ۱۲۹۰۲۱۲

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از ایجاد ۱۷۲ هزار فرصت شغلی برای مددجویان در هفت ماهه سال جاری خبر داد و گفت: ۱۳۴ هزار طرح اشتغال نیز در انتظار دریافت تسهیلات از شبکه بانکی است.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، مرتضی فیروزآبادی با تشریح عملکرد حوزه اشتغال کمیته امداد در سال جاری، افزود: در هفت ماهه امسال ۱۷۲ هزار و ۶۲۹ فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۳ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: برای راه‌اندازی این مشاغل ۱۰ هزار و ۹۷۴ میلیارد تومان تسهیلات به خانواده‌های تحت حمایت ارائه شده است که آمار جذب تسهیلات نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰۰ درصد رشد داشته است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه ۱۳۴ هزار پرونده اشتغال مددجویان در انتظار دریافت تسهیلات از شبکه بانکی است، اضافه کرد: این طرح‌های شغلی نیازمند ارائه ۱۱,۵ هزار میلیارد تومان وام است که در صورت تحقق آن، جهشی در آمار اشتغال کمیته امداد ایجاد خواهد شد.

فیروزآبادی با تقدیر از شبکه بانکی به منظور تسریع در ابلاغ و واگذاری تسهیلات اشتغال مددجویان، اظهار کرد: سال گذشته ۳۰۱ هزار فرصت شغلی ایجاد شد که با تشکیل تیم‌هایی در کشور و استان‌ها از  ۲۵ هزار طرح بازدید کردیم و بیش از ۹۲ درصد تسهیلات به هدف اصابت کرده است که این نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری در حوزه اشتغال کمترین انحراف را داشته است و اشتغال واقعی صورت گرفته است.

وی با اشاره به شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه‌ای با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری به امضا رسیده که براساس آن طرح‌های دانش‌بنیان که امکان خوداشتغالی را فراهم کنند، شناسایی و وارد چرخه اشتغال مددجویان خواهد شد.

فیروز آبادی با تاکید بر اینکه کمیته امداد به سمت استفاده از دانش بنیان‌ها حرکت کرده است، گفت: در این باره ۲ مسیر را متصور شده‌ایم. بحث بهره‌مندی از شرکت‌‌های خدمات‌رسان در حوزه اشتغال‌زایی و فروش است که در این‌باره با شرکت‌ آچاره که در حوزه آزادکاری فعالیت می‌کند، تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم.

وی ادامه داد: ما در حوزه دانش‌بنیان سه تجریه موفق را شاهد هستیم که می‌توان به بحث استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی در منازل مددجویان، پهپادهای سمپاش و پرورش متراکم ماهی در زابل اشاره کرد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، ایجاد درآمد پایدار از طریق راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی برای مددجویان را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد در راستای توجه به مشاغل دانش‌بنیان دانست و تاکید کرد: در این زمنیه تفاهم‌نامه پنج‌جانبه‌ای به امضا رسیده و سهم مددجویان کمیته امداد راه‌اندازی سالانه ۴۰ هزار نیروگاه کوچک‌مقیاس یا هدف کسب درآمد و همچنین کمک به پایدار انرژی در کشور است.

فیروزآبادی گفت: در این زمینه ۲۳ هزار نفر از افراد واجد شرایط شناسایی و به وزارت نیرو معرفی شده‌اند که وزارت نیرو نیز پس از بررسی‌ها تاکنون ۶ هزار مورد را تایید کرده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اجرای طرح پهپادهای سمپاش کشاورزی را از دیگر برنامه‌های دانش‌بنیان در کمیته امداد معرفی کرد و افزود: این مدل طرح‌ها که منجر به اشتغال خرد می‌شود، تقویت خواهد شد و به عنوان نمونه در زمینه ماشین‌سازی از این ظرفیت بهره خواهیم گرفت.

وی از فعالیت ۳۵۰۰ خانوار تحت حمایت در حوزه پرورش کرم ابریشم خبر داد و تصریح کرد: این خانواده‌ها در فاصله ۴۵ روزه تا فروش پیله تر، تا ۱۲ میلیون درآمد کسب کردند.

فیروزآبادی در زمینه زنجیره پرورش دام و طیور نیز گفت: با توجه به اینکه جامعه هدف کمیته امداد بیشتر ساکن روستاها هستند، تفاهم‌نامه‌ای با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) منعقد شده که براساس آن شرکت‌های ستاد نقش راهبری کلان ملی در حوزه پرورش دام و طیور را برعهده خواهند گرفت. طبق این تفاهم‌نامه در سال نخست ۴۰ هزار مورد مشاوره و تسهیل‌گری، آموزش و کمک به تامین دام و طیور و تامین علوفه تا خرید محصول انجام خواهد شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز