خبرگزاری کار ایران

رئیس پلیس آگاهی فراجا مطرح کرد:

بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان در تشخیص چهره مجرمان با ماسک

asdasd
کد خبر : ۱۲۵۴۲۱۵

رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: گفت: ارتقای کیفیت چهره و پلاک خودرو از اولویت‌های ماست. امروز با توجه به بحث کرونا و اینکه مجرمان تمایل دارند خود را پنهان کنند از ماسک استفاده می کنند که شرکت‌های دانش بنیان باید در تشخیص چهره این افراد با ماسک به ما کمک کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی فراجا در اولین رویداد کاربرد هوش مصنوعی در کشف علمی جرم گفت: در ارتباط با جرایم ما امروز متغیرهای فراوانی داریم و وقوع جرم با گذشته تغییر کرده است. در گذشته دلایل مادی که در صحنه جرم جمع آوری می شد در نهایت منجر به شناسایی مجرم می شد اما امروز متغیرها تغییر کرده است.

وی ادامه داد: متغیر اول که تغییر کرده است داده ها و اطلاعات فضایی است. علاوه بر داده های مادی، داده های فضایی بسیاری در صحنه جرم داریم که ما را به سوی مجرم هدایت می کند داده‌های غیرفضایی  نیز در صحنه جرم وجود دارد و می تواند به کشف جرم کمک کند.

رییس پلیس آگاهی فراجا خاطرنشان کرد: اولین رویکرد پلیس آگاهی کشف پیش‌دستانه جرایم است تا با بهره گیری از فناوری های روز، قبل از اینکه مجرم جرمی را انجام دهد بتوانیم از وقوع جرم پیشگیری کنیم.

وی ادامه داد: اقدامات خوبی صورت گرفته اما نیاز به مدیریت هوشمند و مدیریت فناوری در این حوزه داریم آنچه که ما امروز نیاز داریم تحلیل هوشمند داده های جمع آوری شده است.

سردار قنبری خاطرنشان کرد: امروز مجرمان از فناوری های روز در ارتکاب جرم استفاده می کنند و ما هم باید با استفاده از همین فناوری ها آنها را شناسایی و دستگیر کنیم.

وی تاکید کرد: ما باید در وهله اول با داده هایی که در اختیار داریم قبل از اینکه مجرم وارد صحنه جرم شود از وقوع آن پیشگیری کنیم امروز ما به قابلیتی رسیدیم که می توانیم در آینده نزدیک اعلام کنیم که زمان رسیدن ما به مجرم از طریق صحنه جرم حداکثر یک هفته خواهد بود.

وی ادامه داد: دومین اولویت ما ارتقای کیفیت چهره و پلاک خودرو است امروز با توجه به بحث کرونا و اینکه مجرمان تمایل دارند خود را پنهان کنند از ماسک استفاده می کنند که شرکت‌های دانش بنیان باید در تشخیص چهره این افراد با ماسک به ما کمک کنند.

سردار قنبری ادامه داد: دیگر اولویت ما شناسایی هویت افراد با استفاده از الگوهای رفتاری است. ما در این زمینه در ابتدای کار هستیم ما بانک‌های زیادی از رفتار مجرمان داریم اما باید شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه به ما کمک کند.

سردار قنبری تصریح کرد: چهارمین اولویت ما فشرده سازی فیلم هایی است که در صحنه جرم داریم و بانکی در این رابطه باید به صورت ذخیره داشته باشیم که امیدواریم این شرکت‌ها در این زمینه ورود کرده و به ما کمک کنند ما اصوات زیادی از مجرمان داریم اما برای کوتاهی در زمان برای تطبیق این اصوات نیاز به استفاده از ابزارهای هوشمند داریم و امیدواریم شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه به ما کمک کنند. در برداشت اطلاعات از صحنه جرم نیز به کمک شرکت‌های دانش بنیان نیاز داریم ما این اطلاعات را در حال حاضر جمع آوری می کنیم اما باید یک بانک کامل و جامع در این زمینه داشته باشیم که کارآگاه بتواند سریع این داده ها را تحلیل کند.

وی با بیان اینکه امروز پلیس آگاهی در این زمینه گام های بلندی برداشته است، گفت: امیدواریم با این اقدامات بیم و ترس در مجرمان ایجاد شده و مردم احساس امنیت بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز