/حاشیههای نشست خبری رییس دولت/
دغدغه كارگران در نشست خبری احمدینژاد اجازه طرح نیافت

حفظ روحیه طنز از جانب احمدینژاد با توجه به شرایط بسیار دشوار معیشتی مردم شاید چندان مطابق انتظار خبرنگارانی که از «رئیس جمهوری» انتظار جدیت بیشتری داشتند، نبود.
در حالی که نماینده ایلنا در نشست خبری رئیس دولت، چهارمین خبرنگاری بود که سئوال خود را تحویل مسئولان روابطعمومی نهاد ریاست جمهوری داد، اما فرصت طرح سئوال ایلنا در این نشست ۱۶۰ دقیقهای فراهم نشد.
به گزارش ایلنا، فرصت پرسش خبرنگاران از رئیس دولت به گونهای تنظیم شده بود که عمده وقت در اختیار خبرنگاران شبکههای داخلی و برون مرزی و رادیویی صدا و سیما قرار گرفت و در این بین فرصتی برای طرح سئوالی در خصوص تاثیرات نوسانات ارز بر زندگی کارگران باقی نماند.
بنا بر این گزارش، سئوال خبرنگار ایلنا در نشست خبری رئیس دولت، واکنش دولت به درخواست کارگران برای افزایش دستمزد بود با این توضیح که پایه دستمزد سال ۹۱ در شرایطی ۳۸۹ هزار تومان تعیین شد که نرخ دلار در حدود ۱۹۰۰ تومان بود و حالا با افزایش سرسامآور نرخ دلار و کاهش بیش از ۴۰ درصدی قدرت خرید کارگران، دولت چه برنامههایی برای ترمیم شکاف مزدی دارد.
- احمدینژاد امروز هم مثل همیشه شوخطبعیاش را حفظ کرده بود. او اغلب در ابتدا و انتهای سئوالات خبرنگاران و به وفور در میانه پاسخها از استعمال جملات طنزآمیز فروگذار نکرد. حفظ روحیه طنز از جانب احمدینژاد با توجه به شرایط بسیار دشوار معیشتی مردم شاید چندان مطابق انتظار خبرنگارانی که از «رئیس جمهوری» انتظار جدیت بیشتری داشتند، نبود.
- هنگام بازرسی خبرنگاران در وقت ورود و عبور از گیتهای امنیتی و باجههای تحویل وسائل، یکی از افراد حاضر در نهاد ریاستجمهوری از خبرنگار ایلنا خواست از احمدینژاد سئوالی درباره «وضعیت ارز» بپرسد.
- در طول این نشست رئیس دولت دو خبرگزاری نزدیک به طیف اصولگرایان (که عامه مردم فرقشان را با طیف احمدینژاد نمیدانند) را مورد نوازش غضبناکی قرار داد.
- خبرنگاران خبرگزاریهای فارس و مهر که احمدینژاد یکی را وابسته به نهادهای نظامی و دیگری را بودجه بگیر دولت خواند، به اظهارات او واکنش نشان دادند. در هنگام مجادله رئیس دولت و خبرنگار جوان فارس، خبرنگار چند باری خواست میان صحبتهای احمدینژاد حرف بزند که با پاسخهایی مبنی بر اینکه «مخاطب من تو نیستی پسرجان. با بالادستیهات حرف میزنم» مواجه شد. البته در انتها به «روئسای فارس» ابراز ارادت کرد. اما پاسخ احمدینژاد به آرزوی توفیق خبرنگار و رسانهاش برای احمدینژاد و تیم مدیرانش بسیار جالب توجه و شوخطبعانه و وصف ناپذیر بود. حالت مثالیاش میشود اینکه بعد از چند دقیقه گفتگوی داغ، بزرگوارانه و از سر تواضع برای طرف گفتگویت آرزوی موفقیت کنی و او به سردی پاسخ بدهد «باشه.»
- خبرنگار خبرگزاری دولت که به طور ناگهانی در بدو امر شعری در وصف لحظات وصال شدن فراق معشوق خطاب به آقای احمدینژاد خواند که بهت حظار را در پی داشت.
- در دقایق پایانی این نشست سه ساعته دختر خانمی که از جانب آقای حیاتی، (اخبارگو و مجری این مراسم) به عنوان خبرنگار یک نشریه اقتصادی معرفی شد اما او خود را مشاور فرهنگی راهیان نور در دولت معرفی کرد، با حرکات خاص دست و حرفهایی که مفهوم خاصی نداشت خاطرهٔ خانم مجریهای خوش سر و زبان سر ظهرهای تلویزیون را زنده کرد و صد البته در این بین با اعصاب و روان خبرنگارانی که فرصت طرح سئوالاتشان را هر چه بیشتر از دست رفته میدیدند، بازی دردناکی شد.