خبرگزاری کار ایران

پورمحمدی:

ما را به فساد و ضعف مدیریتی متهم می‌کنند/ تخریب یکدیگر به تضعیف اعتماد عمومی می‌انجامد/ مردم از نظر رفاه از اروپا بهترند

asdasd
کد خبر : ۷۶۳۷۸۸

رئیس جامعه روحانیت مبارز گفت: ما مشکلاتی در داخل داریم که ما را متهم به فساد و ضعف مدیریت و... می‌کنند بخشی از این‌ها واقعیت است باید جبران کنیم و آن بخشی از آن که دروغ است، باید از خود دفاع کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، مصطفی پورمحمدی عصر امروز در نشست حزب بیداری اسلامی ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در ماه رمضان می‌توان سیاست رمضان را بیان کرد. بخش زیادی از مسائل ماه رمضان از جمله روزه یک مقوله اجتماعی است و مقاومت و صبر را بالا می‌برد. دستگیری فقرا و صله رحم و عفو کردن و... در ماه رمضان جمع است. ماه رمضان ماه بندگی و عبادت است که با آثار اجتماعی همراه است.

وی با اشاره به دعاهای ماه مبارک رمضان تاکید کرد: دعای افتتاح منسوب به امام زمان(عج) است. سیاسی‌ترین و رسمی‌ترین و حکومتی‌ترین و اجتماعی‌ترین دعای ما دعای افتتاح است. این دعا از حمد و سنا آغاز می‌شود و عشق و بندگی را به اوج می‌رساند.

رئیس جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: حس اجتماعی و مبارزه و مقاومت و مسائل سیاسی هم در این دعا مورد توجه قرار گرفته است. این دعا در ادامه، انتظارات از موضوع ظهور را مطرح می‌کند و آن را به مطالبه‌ای جدی بدل می‌کند.

این فعال سیاسی اصولگرا عنوان کرد: در این دعا اینچنین آمده که مردم دولت خوب می‌خواهند به نحوی که مؤمنان در اوج منزلت باشند، این مطالبه‌ای جدی و اساسی است. سیاسی‌ترین مطالبه یک جامعه در این دعا قرار گرفته است.

پورمحمدی گفت: این مطالبه‌ای عبادی است و در دعای افتتاح آمده است. در این دعا در ادامه به سمت تحولات دولت حقه اشاره می‌کند و در آخر گله می‌کند که دشمنان ما زیاد و دوستان ما کم و امامان و پیامبران در میان ما نیستند اما امیدواریم که خداوند دست ما را بگیرد.

وی افزود: تلاش ما باید این باشد که جامعه خود را بسازیم و ان‌شاالله که خداوند به ما معرفت و اخلاص در عمل توفیق کند. آنچه برای ما مهم است این است که ما شرایط جامعه و محیط پیرامونی و شرایط جهان را بشناسیم و ببینیم رسالت ما چیست.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت:  این مهم مبتنی بر آگاهی عمیق است. اینکه ما بخواهیم با مسائل سطحی به شناخت برسیم شاید امکانش نباشد. مسائل جهان هم هر روز به پیچیدهتر شدن سوق داده می‌شود. اگر بخواهیم فقط زندگی طبیعی و منافع خود را درنظر بگیریم باز خیلی سخت است.

پورمحمدی گفت: حضرت آقا دیروز یک شوخی کردند و گفتند ترامپ گفته از وقتی از برجام بیرون آمدم هر جمعه در تهران تظاهرات است و آقا گفت اول که آخر هفته نبوده شنبه بوده بعد هم اینکه تهران نبوده و پاریس بوده این هم یک پیامی داشت.

وی با اشاره به ناآرامی‌های فرانسه گفت: جامعه ما می‌گوید من آرمان‌های انسانی دارم که این هدف انسانی والا و ماندگار است و در تاریخ هم این نقاط است که باقی مانده است.

پورمحمدی ادامه داد: شبکه‌های تحت تاثیر جمهوری اسلامی به برکت انقلاب اسلامی یک جهش انسانی تمدنی و اخلاقی را در گستره جهانی رقم زده و این واضح است. این جدال عظیم هم که اتفاق افتاده به همین خاطر است. جمهوری اسلامی توانسته این عرصه را در نوردد.

وی با اشاره به جدال فلسطین و اسرائیل گفت: این جدال حق و باطل است. در اینجا باید تاریخ پیامبران را رصد کرد تا متوجه شد سنت تاریخی چیست.

پورمحمدی با اشاره به گرانی‌های جامعه گفت: این مسائل در همه جوامع وجود داشته است. ما به این سختی‌هایی که در جمهوری اسلامی وجود دارد باید با نگاه فراتاریخی بنگریم. ما مشکلاتی در داخل داریم که ما را متهم به فساد و ضعف مدیریت و... می‌کنند بخشی از این‌ها واقعیت است باید جبران کنیم و آن بخشی از آن که دروغ است، باید از خود دفاع کنیم.

وی تاکید کرد: در برابر آنچه هستیم باید یک تصویر واقعی ارائه دهیم. فکر کردیم چرا توریسم در ایران موفق نیست؟ آیا می‌خواهند برای ما فواید اقتصادی نداشته باشد؟ خیر یک بخش آن داخلی است و بخش بزرگتر آن این است که رقیب ما می‌خواهد کسی ما را نبیند چون هرکس از کشور ما بازدید کرده نظرش به ما عوض شده و به ما جذب شده‌اند حتی عده‌ای مبلغ شده‌اند و سخت مقاله می‌نویسند و دفاع می‌کنند.

رئیس جامعه روحانیت گفت: امروز مطمئنا مردم ما از نظر خورد و خوراک و رفاه از اروپا بهترند. امروز مردم ما در پنج شاخصه ازجمله مصرف برق و آب و مصرف انرژی و شبکه حمل و نقل و خدمات آموزشی و بهداشتی و تغذیه کشاورزی و پروتئین نصابشان از اروپا بالاتر است. هرچند که ما اسراف هم داریم اما رفاه است.

پورمحمدی تاکید کرد: امسال بیش از ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی و پروتئینی ایران است که برای سرانه هر شخص چهار کیلوگرم در روز می‌شود که البته محصولات دامی هم جزو این میزان است. این جزو نرخ‌های بالای دنیاست. ما چند ایستگاه فضایی داریم که به ما اجازه استفاده از آن را نمی‌دهند حتی برای شبکه‌های تلوزیونی راضی به استفاده ما از این امکانات نیستند.

وی تصریح کرد: ترامپ فکر کرد اگر ما را تحریم کند مردم ما دستانشان بالا می‌رود. وقتی ایران می‌ایستد ونزوئلا و فلسطین و یمن می‌ایستند و وقتی ایران می‌ایستد نخست وزیر عراق جلوی آمریکا می‌ایستد و این مدل ایران است.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: رسالت نخبگان امروز جامعه ما در بیانیه حضرت آقا آمده است. ما باید با آمارها زندگی کنیم این آمارها قدم به قدم تلاش یک ملت بزرگ است. برای امکانات کشور کار شده است با حرف زدن که ایجاد نشده است. من معتقدم اگر فرزندان ما هر ما یک تور دو سه روزه گردشگری برایشان بگذاریم ببینید عرق ملی‌شان به کجا می‌رسد عرق دینی و انقلابی‌شان به کنار اما ببینید عرق ملی‌شان و عشقشان به کشور به کجا می‌رسد. این کشور را باید شناساند.

پورمحمدی با اشاره به مشکلات جامعه از جمله گرانی و بی‌کاری و... گفت: باید برای این‌ها راه حل ایجاد کرد. کشوری که این همه ظرفیت دارد می‌تواند این مسائل را حل کند. تشکل‌ها و رسانه‌ها باید راهکار بدهند.

وی خاطرنشان کرد:‌ آقا دیروز نکته‌ای گفتند و آن این بود که مسئولان مسئول هستند اما مردم هم مسئول هستند. فقط مسئولان که عیب ندارد من مردم و من رسانه و من نخبه و فرهیخته هم عیب دارم.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: عرف ما در پیروزی این است که کسانی که سر کار هستند را مورد هجوم و انتقاد قرار دهیم. باید انصاف داشته بگوییم این ده خوبی شما این هم بیست بدی شما. راه نجات سیاسی کشور مبارزه شرافتمندانه و منصفانه است. ما اگر برای زدن کسی به میدان آمدیم، در نهایت به ضرر خودمان تمام می‌شود.

وی افزود: ما نیاز داریم واقع‌بینانه در فضای سیاسی حضور پیدا کنیم. اگر بنا باشد به مسیر تخریب یکدیگر برویم، درنهایت، به تضعیف اعتماد عمومی می‌انجامد.

رئیس جامعه روحانیت مبارز با اشاره به رویکردهای جامعه روحانیت مبارز گفت: مسیر ما در جامعه روحانیت این است که دین و انقلاب و تمدن ایرانی و انقلاب اسلامی که سرمایه اجتماعی ماست را احیا کنیم. این رسالت ما در جامعه روحانیت است.

پورمحمدی با اشاره به اینکه ما اگر توانستیم به مشارکت فعال در انتخابات کمک کنیم، حتما این کار می‌کنیم اما ما اصل را بر این گذاشتیم که ما فکر می‌کنیم انتخابات یک جلوه‌ای از توان ملی است که باید اول توان ملی را رشد داد می‌خواهیم این ابعاد را پشتیبانی کنیم. به اندازه کافی هم مدعی انتخابات هم داریم. بازسازی که در اساسنامه انجام دادیم، این است. توصیه ما در انتخابات این است که هرچه وحدت در جریانات باشد ما حمایت می‌ئکنیم. نیروهای سیاسی دیگر هم باید با هم باشند، رقیب باید جاندار و متشکل و قوی و خوب باشد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز