خبرگزاری کار ایران

معاون معدنی وزارت صمت:

ظرفیت فولاد تا افق 1404 به 55 میلیون تن می‌رسد / صادرات بدون محدودیت ادامه دارد

asdasd
کد خبر : ۷۱۲۴۵۶

سرقینی از صادرات فولاد بدون هیچ محدودیتی خبر داد و گفت: صادرات فولاد در سال جاری با افت روبرو نشده است. در حال حاضر ۱۰ درصد از لحاظ وزنی و ۲۳ درصد از لحاظ ارزشی افزایش داشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در نخستین جشنواره و‌ نمایشگاه ملی فولاد ایران جعفر سرقینی معاون معدنی وزارت صمت گفت: با تلاش فولادگران و سرمایه گذاران، ایران جز ۱۰تولید کننده برتر فولاد جهان تبدیل شده است، این در حالی است که سال ۹۲ رتبه ایران ۱۵ بود.

وی پی ریزی اصلی توسعه فولاد را مربوط به دولت مرحوم هاشمی دانست و گفت: در سال ۹۲، زنجیره فولاد کشور ۱۲۰ میلیون تن بوده اما اکنون به ۲۰۵ میلیون تن رسیده است.

سرقینی اظهار کرد: شرط خرید فولاد صرفا از طریق سامانه بهین یاب برداشته شد. امید می‌رود که با تغییرات آتی، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه صادرات باشیم.

وی افزود: میزان ارزبری صادرات هر تن فولاد، با تاسیس واحدهای تولیدی جدید به حداقل خواهد رسید.

وی ادامه داد: ظرفیت فولاد ایران هم اکنون ۳۴میلیون تن است با توجه به این امر تا سال ۱۴۰۴ به ۵۵ میلیون تن خواهیم رسید.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها و نوسانات ارز باعث شد بازار فولاد با تنش روبرو شود، افزود: در شرایطی اگر بازار فولاد را رها می‌کردیم به اهداف این صنعت نمی‌رسیدیم چرا که نباید با برخورداری از سنگ آهن و انرژی ارزان طبق قیمت جهانی بفروشیم.

سرقینی از صادرات فولاد بدون هیچ محدودیتی خبر داد و افزود: عرضه آهن اسفنجی ‌‌اسلب در بورس اختیاری است و برای سایر محصولات بزودی این اقدام انجام خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری از افزایش صادرات فولاد گفت: صادرات فولاد در سال جاری با افت روبرو نشده است. در حال حاضر ۱۰ درصد از لحاظ وزنی و ۲۳ درصد از لحاظ ارزشی افزایش داشته‌ایم. فولاد سازان باید تلاش جدی برای صادرات داشته باشند

وی همچنین از ارزبری صنعت فولاد ابراز نگرانی کرد و گفت: هرتن فولاد ۱۰۰دلار ارزبری دارد و این رقم باید کاهش یابد.

سرقینی با بیان اینکه برگشت ارز حاصل از صادرات یک تکلیف قانونی است، گفت: برگشت ارز یک تکلیف قانونی است، مقرر شد فولاد سازان بزرگ برای نحوه بازگشت ارز الگویی ارائه دهند تا طی یک دستور العملی به دولت پیشنهاد دهیم.

وی‌توسعه اکتشافات را بعنوان یک اصل عنوان کرد و افزود: برای جبران مواد اولیه تا سال ۱۴۰۴ بحث اکتشاف پیگیری خواهد شد، امیدواریم با کشف ذخیره جدید توسعه معادن ادامه یابد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز