خبرگزاری کار ایران

اعتراض کارگردان قفس به داروغه‌زاده:

چرا هیات انتخاب فیلم ما را ندید؟

asdasd
کد خبر : ۷۱۱۵۸۷

تهیه‌کننده و کارگردان فیلم سینمایی قفس با انتشار نامه‌ای سرگشاده به دیده نشدن فیلمش توسط هیات انتخاب سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر، اعتراض کرد.

 به گزارش خبرنگار ایلنا، عابدین مهدوی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به ابراهیم داروغه‌زاده نوشت: با احترام فراوان به مسئولین جشنواره و تنها به خاطر زحمات بی‌بدیل گروه سازنده این اثر که طی یک سال و چند ماه زحمات شبانه‌روزی در سخت‌ترین شرایط و بدون از هیچگونه حمایت مالی سازمانی یا ارگانی، توانستند اولین فیلم جنگی سینمای مستقل و کاملاً مردمی ایران را بدون استفاده از هیچگونه جلوه‌های ویژه کامپیوتری رقم بزنند، ایراد می‌کنم که  نسخه‌ای از  فیلم سینمایی قفس همزمان با فیلمبرداری صحنه‌های پایانی به دفتر جشنواره ارسال شد اما به دلیل اینکه فیلم پروانه نمایش سینمایی نداشت، دبیرخانه جشنواره از پذیرش نسخه فیلم خودداری کرد و پس از تماس با جناب آقای فرجی، قرار بر این شد که به دفتر سینمای حرفه‌ای ارسال تا در شورای پروانه نمایش بازبینی و سپس به دفتر جشنواره ارسال شود اما متاسفانه این کار صورت نگرفته بود و بعد از پیگیری‌های ما مشخص شد که هیئت انتخاب فیلم را تماشا نکرده است. به همین دلیل نتوانسته در زمان معرفی فیلم‌های بخش نگاه نو (فیلم‌های اول) نظر خود را اعلام کند، بعد از تماس با شما و پیگیری‌های بسیار قرار شد نسخه دیگری از فیلم که کاملتر بود را به دبیرخانه تحویل بدهم و بنده نیز نسخه‌ای از فیلم را روز چهارشنبه به سیمون سیمونیان (مسئول دبیرخانه جشنواره) براساس تاکید شما تحویل دادم، اما متاسفانه بعد از اعلام اسامی فیلم‌های دو بخش نگاه نو و سودای سیمرغ نه تنها نام فیلم قفس در این دو بخش نبود بلکه شوربختانه‌تر حتی فیلم برای اعضای هیات انتخاب به نمایش درنیامده است و اعضای هیات انتخاب از تماشای چنین فیلمی ابراز بی‌اطلاعی کردند.

اکنون باتوجه به اینکه شما را فردی امین و صادق می‌دانم و با هدف اینکه پاسخی قانع‌کننده برای دوستان و همکارانم که صادقانه و با تمام وجود در کنارمان ایستادند،  داشته باشم به ما اعلام کنید که چرا این فیلم توسط  هیئت انتخاب دیده نشده است، آیا عمدی در کار بوده است آیا هیچ فرد مستقلی حق ندارد با بودجه خود فیلمی درباره ارزش‌های انقلاب اسلامی و موضوعات انسانی بسازد و در جشنواره شرکت کند و همواره باید فیلم‌های ژانر جنگی توسط یک عده‌ای خاص و یا ارگان‌های خاص ساخته و تولید شوند؟

ایا شخص و اشخاصی در سیستم و بدنه وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی با این گروه و یا اثر و یا شخص بنده مشکلی دارند؟ و یا اینکه بازهم ماجرای تفاوت و دعوای سینمای بدنه و سینمای مستقل به پیش می‌آید؟ آیا اثری با پول وام و قرض و هزار مشکلات، خود را با عواملی حرفه‌ای و به درستی به پایان می‌رساند و زیر بلیط هیچ تهیه‌کننده دولتی، نیمه دولتی، مافیایی و غیرمافیایی نمی‌رود، شاید گناه کرده است که خواسته است روی پای خویش بایستد.

 از شما تقاضا دارم تنها و تنها، به خاطر زحمتکشان این فیلم که تنها به عشق درد و ظلمی که زنان و دختران کوبانی در طی این سالها توسط گروه تروریستی داعش متحمل شدند، پای این اثر مستقل بایستید و  به خاطر خون شهدای بین‌المللی از سراسر نقاط دنیا، به این سؤالات پاسخ دهید. عزت‌تان پایدار.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز