خبرگزاری کار ایران

انسان در یک هزار سال آینده

asdasd
کد خبر : ۶۸۶۴۵۱

حدود 150 سال قبل، 10 سانتی‌متر به متوسط قد انسان اضافه شد؛ حدود 65 سال قبل نیز به لطف پیشرفت‌های چشمگیر در علم، 20 سال به متوسط طول عمر انسان افزوده شد.

به گزارش ایلنا، در چنین بازه زمانی کوتاهی زندگی انسان تا این حد دستخوش تغییر شد؛ در این شرایط، زندگی انسان طی یک هزار سال آینده با چه تغییراتی مواجه خواهد شد؟ شاید بتوان با بررسی دستاوردها و پیشرفت‌های علمی فعلی، چشم‌انداز زندگی انسان در آینده را ترسیم کرد.

مغز انسان از قدرت خارق‌العاده‌ای برخوردار است و حتی پیشرفته‌ترین سیستم‌های رایانه‌ای قادر به نزدیک شدن به توانایی مغز انسان نیستند.

سال 2014 پژوهشگران از رایانه K در ژاپن - یکی از پرقدرت‌ترین رایانه‌های جهان - برای شبیه‌سازی فعالیت مغز انسان استفاده کردند. این کار به 705،024 هسته پردازنده، 1.4 میلیون گیگابایت حافظه و 40 دقیقه زمان برای پردازش همان حجم از داده‌ها که ظرف 1 ثانیه توسط مغز پردازش می شود، استفاده کرد.

اما دانشمندان تخمین می زنند که در آینده، رایانه‌ها نه تنها به سرعت محاسباتی مغز انسان خواهند رسید، بلکه هوش مصنوعی (AI) با قدرت صحبت، تعامل، گوش کردن و به خاطر آوردن طراحی خواهد شد. البته باید امیدوار بود که هوش مصنوعی از این اطلاعات بر ضد انسان استفاده نکند.

در عین حال، انسان نیز تعامل بیشتری با ربات‌ها پیدا خواهد کرد. دانشمندان پیش‌بینی می کنند که در آینده، ربات‌های منحصر به فردی موسوم به nanobots طراحی خواهند شد که به افزایش توانایی‌های طبیعی انسان کمک خواهند کرد.

در این شرایط، قدرت فرا-انسانی یا ترنس هیومانیسم (transhumanism)، دیگر انسان را محدود به ویژگی‌های بیولوژیکی بدن خود نخواهد کرد.

منبع: سیناپرس

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز