خبرگزاری کار ایران

هشدار کارشناسان غذایی در خصوص نوع مصرف ذرت بوداده

asdasd
کد خبر : ۶۳۳۵۷۶

کارشناسان غذایی در خصوص نوع مصرف ذرت بوداده هشدار دادند.

به گزارش ایلنا، آیا کسی هست که خوردن ذرت بوداده خوشمزه به هنگام دیدن یک فیلم را دوست نداشته باشد.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، ذرت بوداده به عنوان یک غذای کم‌کالری، غنی از فیبر و یک دانه خوراکی کامل شناخته شده است و همین موارد ما را تشویق می‌کند تا آن را به عنوان یک میان‌وعده مناسب مصرف کنیم.

اما برای مصرف این میان‌ وعده باید موارد بسیاری را در نظر گرفت. در این اینجا برخی نکات را که شما باید درباره ذرت بوداده بدانید آمده است:

سالم‌ترین نوع ذرت بوداده کدام است؟

زمانی که ذرت به صورت خالص باشد بهترین میان‌ وعده به شمار می‌رود. ذرت خشکی که در دستگاه پاپ‌ کرن ساز به ذرت بوداده تبدیل می‌شود بهترین نوع این میان‌وعده است.

یک فنجان از این ذرت بوداده شامل 31 کالری، 1 گرم پروتئین، 6 گرم کربوهیدارت و 1.2 گرم فیبر و بدون چربی، سدیم و کلسترول است.

آیا ذرت بوداده‌ای که در مایکروویو آماده می‌شود برای سلامتی ما مفید است؟

متاسفانه نگرانی‌های بهداشتی در ارتباط با ذرت بوداده مایکروویوی وجود دارد.

 آیا تا به حال بسته ذرت بوداده مایکروویوی را باز کرده‌اید؟ بویی که از آن خارج می‌شود به شدت حس می‌شود و این به دلیل وجود مواد شیمایی درون آن است.

کارشناسان غذایی هشدار دادند که این بو را استنشاق نکنید زیرا انجام این کار به طور مرتب خطر ابتلا به بیماری نادری به نام «ریه پاپ کورن» را افزایش می‌دهد.

منبع: فارس

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز