خبرگزاری کار ایران

سلیمی نمین در گفت‌وگو با ایلنا:

نباید با برخی اظهارات اتحاد مردم را در برابر دشمن سست نشان دهیم/ باید آموزش عمومی بدهیم که تحرکات تروریست‌ها توسط مردم رصد شود

نباید با برخی اظهارات اتحاد مردم را در برابر دشمن سست نشان دهیم/ باید آموزش عمومی بدهیم که تحرکات تروریست‌ها توسط مردم رصد شود

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: نباید با برخی اظهارات، اتحاد در برابر دشمن را سست نشان بدهیم. نباید ما با برخی از حرف‌های ناپخته، تصویری از جامعه‌مان ارائه بدهیم که دشمن به تحلیل غلط گرفتار شود و تصور کند که ملت ایران در دفاع از هویت و کیان خودشان متحد و متفق نیستند و اختلافات شدید است. این تصویر، تصویر غلطی است و بعضی از عزیزان نباید این تصویر غلط را منعکس کنند.

عباس سلیمی نمین فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره جنگ  ۱۲ روزه و آتش‌بسی که اکنون در آن قرار داریم، گفت:  اینکه شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که مجدداً صهیونیست‌ها به ایران حمله کنند، موضوعی است که هر عنصر هوشمندی این احتمال را می‌دهد چراکه ما با افرادی مواجهیم که بر اساس عقلانیت خیلی قابل محاسبه نیستند و می‌توانند کارهایی دور از عقلانیت صورت دهند. کما اینکه حمله به ایران در اوج مذاکرات از هیچ عقلانیتی برخوردار نبود، اکنون مشخص می‌شود که هم آمریکایی‌ها و هم صهیونیست‌ها در این قضایا با هم متفقاً این کار را پیش بردند.

دقت کنیم حرف‌هایی که زده می‌شود، نگرانی  و سردرگمی در جامعه ایجاد نکند

وی ادامه داد: اینکه آیا تکرار چنین امری ممکن است؟ باید بگویم بله، ممکن است. ولی اگر کمترین عقلی برای اینها قائل باشیم، به هیچ وجه چنین حرکتی در ایام محرم صورت نخواهد گرفت؛ چراکه ایام محرم یک ظرفیت فوق‌العاده برای دفاع پرشور ملت ایران از خودشان است و همواره این مسئله برای ما در تاریخ خودمان کاملاً سابقه‌اش پیش روست. در جریان انقلاب اسلامی هم، محرم یک تحول بزرگی در ایران رقم زد. یعنی  ایام محرم سال ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ بسیار تعیین‌کننده بود. امروز هم این ظرفیت پیش روست. لذا بعید می‌دانم که این‌ها کار اضافه‌ای  در ایام محرم انجام دهند.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: با توجه به ضرورت بازسازی مراکز بسیار مهم مانند مرکز موساد و سایر مراکز اطلاعاتی صهیونیست‌ها که واقعاً تمام تجهیزاتشان سوخته و از بین رفته، زمان می‌برد تا بتوانند مجددا جنگی علیه ایران را هدایت کنند. بنابراین باید دقت کرد که حرف‌هایی که زده می‌شود، موجب نگرانی در جامعه نشود یا یک نوع سردرگمی در جامعه ایجاد نکند. این روزها ما شاهدیم کارشناسان مختلفی می‌آیند و اظهارنظر می‌کنند، این خیلی خوب است و موجب رشد یافته‌های جامعه ما و جامعه جهانی شده است. کارشناسان در رسانه‌های غربی و رسانه‌های مکتوب و تصویری ما هم صحبت می‌کنند. این بسیار خوب است، منتها نباید فرق بین خبر و تحلیل را نادیده بگیریم.

حرف‌های توهین‌آمیز که خیلی نشان از فرهنگ غنی ما ندارد، می‌تواند  به اتحاد ملت ایران لطمه بزند

سلمیی نمین گفت:  گاهی وقت‌ها کارشناسان به گونه‌ای صحبت می‌کنند که گویا از چیزی خبر دارند. وقتی کارشناسی می‌گوید تا حداکثر یک هفته دیگر صهیونیست‌ها حمله می‌کنند، این اظهارنظر یعنی اینکه این کارشناس یا باید خبر داشته باشد یا اگر تحلیلی ارائه می‌دهد، باید مبانی تحلیلی خود را بیان کند و این نوع اظهارنظر  غلط است. به نظر من، اینگونه تحلیل کردن موجب بی‌اعتباری خود فرد می‌شود، چون مشخص بود تا یک هفته دیگر این کار صورت نخواهد گرفت.

وی ادامه داد: اگر تحلیلی ارائه می‌شود برای اینکه آگاهی‌ها افزایش پیدا کند، این تحلیل را باید دقیق ارائه داد، می‌توانند بگویند بر اساس این تحلیل، این احتمالات وجود دارد و این احتمال مثلاً قوی‌تر است که به نظر من می‌تواند برای جامعه ما مفید باشد، اما بدون تحلیل یک بحث محتمل را با حالت خبری ارائه دادن به نظر من کار درستی نیست و نمی‌تواند خیلی کمک کند.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: نکته دیگری که در این زمینه لازم می‌دانم بگویم، امروز به دلیل اینکه خباثت آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بر همه اقشار جامعه روشن شده و با توجه به اتحاد و اتفاقی که شکل گرفته، درست نیست ما با حرف‌های نامربوط این اتفاق و اتحاد را مخدوش کنیم. حرف‌های توهین‌آمیز و حرف‌هایی که خیلی نشان از فرهنگ غنی ما ندارد، می‌تواند  به اتحاد ملت ایران لطمه بزند.  یکی از عواملی که می‌تواند دشمن را در محاسباتش به این جمع‌بندی برساند که حمله به ایران به نفعش نیست، اتحاد بسیار روشن و مستحکم ملت ایران است.

سلیمی نمین گفت: بنابراین نباید با برخی اظهارات، این اتحاد در برابر دشمن را سست نشان بدهیم. نباید ما با برخی از حرف‌های ناپخته، تصویری از جامعه‌مان ارائه بدهیم که دشمن به تحلیل غلط گرفتار شود و تصور کند که  ملت ایران در دفاع از هویت و کیان خودشان متحد و متفق نیستند و اختلافات شدید است. این تصویر، تصویر غلطی است و بعضی از عزیزان نباید این تصویر غلط را منعکس کنند.

ترور و استخدام مزدوران نقطه قوت رژیم صهیونیستی نیست؛ امکانات اهدایی کشورهای غربی به آنها است

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره نفوذ و ضرورت برخورد جدی با نفوذ گفت: دو قوت اصلی در رژیم صهیونیستی وجود دارد که یکی از آن‌ها پول‌های کلانی است که به آن‌ها داده می‌شود. به عنوان مثال، آلمان بر اساس یک سناریوی کاملاً ساخته و پرداخته، سالی چند میلیارد خسارت به رژیم صهیونیستی می‌دهد که این پول‌ها به نژادپرستان داده می‌شود، نه به مردم. این سناریو به بهانه هولوکاست طراحی شده و هدف آن قانع کردن ملت آلمان به پرداخت این پول‌ها است. همچنین، آمریکایی‌ها سالی چند میلیارد دلار به پایگاه صهیونیستی کمک می‌کنند و کشورهای دیگر مانند فرانسه و انگلیس هم از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند. طبیعی است که این پول‌ها می‌تواند مزدورانی را برای آن‌ها اجیر کند.

وی ادامه داد: اینکه یک پایگاه نژادپرستی مزدورانی را اجیر کند هنر نیست کما اینکه صدام وقتی در جنگ تحمیلی مزدورانی را از گروهک منافقین اجیر کرد هیچ کسی این موضوع را برای صدام به عنوان یک قوت ارزیابی نکرد؛ چراکه این‌ها مانند مزدور عمل می‌کنند امروز هم این گروهک برای صهیونیست‌ها به عنوان مزدور عمل می‌کنند و در ازای دریافت پول خدماتی ارائه می‌دهند.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: مطلب دیگری که باید به آن توجه کرد، تجربه بسیار وسیع رژیم صهیونیستی در زمینه ترور است. هیچ قدرتی در جهان امروز و تاریخ بشری انقدر تجربه ترور نداشته است.  در کتاب «برخیز و اول تو بکش» برگمن که یک عنصر وابسته به صهیونیست‌های اطالاعاتی اسرائیل است به برخی از ترورهای این جماعت نژادپرست اشاره کرده است؛ از نماینده سازمان ملل در فلسطین که معتقد به دو دولتی بود تا  دانشمندان کشورهای مختلف و نمایندگان سیاسی «سازمان آزادیبخش فلسطین» (ساف) تا هر کسی که این‌ها آن فرد را برای خودشان خطر فرض می‌کردند را طی سال‌های طولانی ترور کرده و دست‌شان برای ترور باز بوده است. یعنی هیچ هزینه‌ای بابت ترورهای خود پرداخت نکرده‌اند. برگمن در کتاب خود هم اشاره می‌کند که ما در اروپا راحت‌تر ترور می‌کنیم تا در اردن اگرچه اردن به ما وابسته است؛ چراکه با سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای غربی ارتباط داریم و به راحتی می‌توانیم پرونده‌های ترور را ببندیم. این موضوع امتیاز و نقطه قوت برای صهیونیست‌ها نیست. این چیزی است که کشورهای غربی به آنها اهدا کرده‌اند یعنی دست این‌ها را برای ترور و ساختن وسایل ترور باز کرده‌اند.

در مرکز تحقیقاتی وایزمن، انواع ترورهای میکروبی مورد مطالعه قرار می‌گرفت

سلیمی نمین گفت: در مرکز تحقیقاتی وایزمن که ما آن را زدیم، انواع ترورهای میکروبی و ترورهای مختلف مورد مطالعه قرار می‌گرفت که ما توانستیم ساختمان آن را نابود کنیم. سال‌ها این مرکز تحقیقاتی برنامه‌ریزی برای ترورهای بیولوژیک را انجام می‌داد. خیلی‌ها از جمله نماینده حماس را این‌ها در اردن به این طریق خواستند ترور کنند که محافظ فرد ترور شده توانست یکی از عناصر موساد را بگیرد و اردن اسرائیل را وادار کرد که پادزهر آن را بدهد.

وی ادامه داد: در کتاب برگمن آمده است که یک دانشمند آلمانی را ترور کردند و دولت آلمان هرگز اجازه نداده است که خانواده این دانشمند آلمانی شکایتی علیه صهیونیست‌ها مطرح کنند؛ یعنی هیچ عواقبی برای آنها نداشته است. پس این کارها ارزشی ندارد چراکه آنها در ترور تبحر پیدا کردند چون دستشان برای این کار باز بوده است. هر کاری را می توانستند انجام دادند چه ترورهای با سلاح و چه با میکروب‌های مختلف. به طور مثال برگمن در کتابش درباره یاسر عرفات می‌گوید او را با سم خاصی که نمی‌توانست تشخیص داده شود به تدریج  کشتند. یعنی این‌ها در مرکز تحقیقات وایزمن این کارها را انجام می‌دادند.

هولوکاست را ساخته‌اند و بدترین جنایات تاریخ بشر را انجام می‌دهند

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: بنابراین باید دقت کنیم که آیا چنین کارهایی را می‌توانند مجدداً تکرار کنند؟ بله، می‌توانند تکرار کنند. اما این به عنوان یک ارزش و توانمندی شناخته نمی‌شود؛ چراکه اینها در این وادی هم تجهیز شده‌اند و هم به آنها اجازه داده شده است که تمرین کنند و چون پول هم دارند، می‌توانند مزدورانی مثل گروه‌های سلطنت‌طلب و تجزیه‌طلب را به کار بگیرند و مجدداً بسیار ناجوانمردانه شخصیت‌های ما را هدف بگیرند. این ممکن است، اما موجب برتری برای آن‌ها نخواهد شد. استخدام مزدوران، تنفر از آن‌ها را در جهان  به شکل چشمگیری افزایش خواهد داد.

سلیمی نمین تصریح کرد: دوستان جوان ما نباید این را قوت پندارند؛ چراکه این خود باعث تنفر از صهیونیست‌هاست. برگمن در کتابش می‌نویسد که یک دانشمند آلمانی که به کشورهای اسلامی کمک می‌کرد، ربوده و به تل‌آویو منتقل شد. آنجا اطلاعاتی گرفتیم و فهمیدیم که چه کسانی با مصر همکاری می‌کنند و از طریق این اطلاعات به دولت آلمان فشار آوردیم تا جلوی این افراد را بگیرد. این دانشمندی که ربوده شده بود را هم  کشتند، اطلاعات این کتاب از موساد گرفته شده است  و این نشان‌دهنده این است که دست این رژیم در انجام چنین اقداماتی باز است. امروز این مسائل برای  غرب بسیار ملموس و مشخص می‌شود که چگونه این‌ها افکار عمومی را فریب می‌دهند و بحث هولوکاست را ساخته‌اند و بدترین جنایات تاریخ بشر را انجام می‌دهند.

ترور حتی در ارزیابی‌های نظامی هم ارزشی ندارد

باید آموزش عمومی بدهیم که تحرکات تروریست‌ها توسط مردم رصد شود

وی ادامه داد: ترور دانشمندان خود یک جنایت بزرگ علیه بشریت است، زیرا ملت‌ها را از دستاوردهای علمی محروم می‌کند. این جنایت به سادگی با بمب‌گذاری یا پرتاب شیء به سمت محل کار یا خانه یک دانشمند انجام می‌شود. این هنر نیست و قابلیت یا توانمندی به حساب نمی‌آید. آنچه ایران انجام می‌دهد، بر اساس استعدادهای خود، یک بازدارندگی بومی را رقم می‌زند. اینکه ملت ایران متکی به استعدادهای خود تجهیزاتی را بسازد و با این تجهیزات امنیت را برای کشور خود رقم بزند ارزشمند است و  نباید مقایسه کنیم و بگوییم آن‌ها توانستند دانشمندان ما را بزنند. آنها تروریست‌های حرفه‌ای را به کار می‌گیرند و کار آنها هم ترور است. منافقین  چند دهه است در ایران و عراق مشغول ترور هستند. این موضوع حتی در ارزیابی‌های نظامی ارزشی ندارد و  نباید موجب شکل‌گیری احساس منفی در برخی افراد شود که چرا ما نتوانستیم جلوی ترور را از ابتدا بگیریم.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: از ابتدای انقلاب تروریست‌های حرفه‌ای هم در خدمت عراق بودند و هم در خدمت ناتو و از آن‌ها برای زدن شخصیت‌های ما استفاده شده است. امروز هم صهیونیست‌ها از آنها استفاده می‌کنند البته ما باید دقت کنیم و آموزش عمومی بدهیم که تحرکات تروریست‌ها توسط مردم رصد شود و جلوی آن‌ها گرفته شود. اما اگر از دست ما در برخی زمینه‌ها خارج شد، به دلیل این است که آن‌ها پول دارند و قوی‌ترین تروریست‌های حرفه‌ای را به خدمت می‌گیرند و طبیعی است که بتوانند جنایاتی را به کارنامه خود بیفزایند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز