خبرگزاری کار ایران

ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایلنا:

مدارک به دست آمده نشان می‌دهد که اسناد ما از طریق بازرسان و شخص گروسی به رژیم صهیونیستی داده شده است

مدارک به دست آمده نشان می‌دهد که اسناد ما از طریق بازرسان و شخص گروسی به رژیم صهیونیستی داده شده است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اسناد و مدارکی که از اسرائیلی‌ها به دست آوردیم، ناظر بر تحویل اسنادی بوده از ایران و از طریق بازرسان و شخص گروسی به رژیم صهیونیستی داده شده است و در یک چنین شرایطی کار و تعامل با آژانس عین بی‌خردی و بی‌توجهی به منافع و امنیت ملی است.

ابولفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که پس از گزارش  رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی  انرژی اتمی  درخصوص فعالیت هسته‌ای ایران، آمریکا و اسرائیل بر مبنای این گزارش به کشور ما حمله کردند،‌ گفت: مصوبه مجلس ناظر بر تعلیق همکاری‌ها با آژانس، پاسخ عملی‌ای بود که ایران به گروسی، آژانس  و شورای حکام داد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما هر نوع همکاری را منوط به تأمین امنیت برای سایت‌های هسته‌ای و دانشمندان هسته‌ای خودمان کردیم که این وظیفه  آژانس است.

وی تاکید کرد: آژانس از وظیفه‌اش تخطی کرد و از آن وظایفی که پادمان و اساسنامه تعیین کرده  فاصله گرفت. اسناد و مدارکی هم که از اسرائیلی‌ها به دست آوردیم، ناظر بر تحویل اسنادی بوده که از ایران و از طریق بازرسان و شخص گروسی به رژیم صهیونیستی داده شده است و در چنین شرایطی کار و تعامل با آژانس عین بی‌خردی و بی‌توجهی به منافع و امنیت ملی است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: آقای گروسی هم هر چه می‌خواهد برای خودش بگوید. چون شخصیت ایشان در تراز مدیرکل آژانس نیست و به عنوان یک سرباز پیاده برای رژیم صهیونیستی و آمریکا و موساد  و سیا  تعریف می‌شود.

وی تاکید کرد: این آژانس است که باید تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد وفق اساسنامه و در ماموریت ذاتی خودش عمل کند یا اینکه می‌خواهد این سیاق غلطی را که آقای گروسی دنبال کرد، ادامه دهد که در این صورت وجهه و آبرویی برای آژانس نمی‌ماند و این خودش بزرگترین ضربه به معاهده NPT  است.

ظهره‌وند درباره این‌که تصمیم رژیم صهیونیستی و آمریکا برای  حمله به تاسیسات اتمی کشورمان متاثر از گزارش‌های گروسی بوده  است؛  آیا می‌توان از وی در  مجامع بین‌المللی  شکایتی داشت، گفت:  قطعاً باید سفیر ما در سازمان ملل همین موضعی که شما می‌گویید را آنجا مطرح کند و در واقع به شورای امنیت شکایتش را منتقل کند، چون بالاترین سطح نظارت و ساختار شورای امنیت است.

وی ادامه داد: نکته بعدی  این است که معاونت حقوقی‌مان هم بایستی همین مواضع را در تعامل با کشورهای همسو با ایران و کلاً سازمان ملل و همچنین کشورهای طرف تعامل؛ مطرح  و آن‌ها را همسو کند. ایران، روسیه و چین هم که از اعضای شورای امنیت هستند و در این مسیر با ما همسویی دارند و حمله به تأسیسات اتمی ما در واقع سند آشکاری است از نقض NPT و نقض مأموریت و اهداف آژانس است.

این عضو  کمیسیون امنیت ملی و سیاست  خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مهم این است که مجلس تصمیم  گرفته و شورای نگهبان هم تأیید کرده است و رییس مجلس و رییس‌جمهور هم ابلاغ کرده‌اند و   به نظر من موضع عملیاتی است و نمی‌شود صرفاً از سازمان‌های بین‌المللی و به اصطلاح حوزه روابط بین‌الملل انتظار داشته باشیم که کنشگری مؤثر ببینیم. همین وضعیت را ما در جنگ هشت‌ساله داشتیم و به رغم همه تعهدی که به ایران صورت داده شده بود و نقدهای انجام شده، دیدیم که حتی سازمان ملل جرائت نداشت بیاید متجاوز را معرفی و توبیخ کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز