خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا هشدار داد:

بار آسیب‌های اجتماعی در حریم‌های شهر، به تهران منتقل می‌شود

بار آسیب‌های اجتماعی در حریم‌های شهر، به تهران منتقل می‌شود

عضو شورای شهر تهران گفت: در دولت شهید رئیسی قوانینی وجود داشت که دست شهرداری تهران را در حریم بازتر می‌گذاشت. در این دولت، تغییراتی در این قوانین در حال انجام است و امیدواریم که این تغییرات به نفع مردم تهران باشد.

سید احمد علوی، عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص تبعات خطر جدی تبدیل پایتخت به «شهری بی‌حریم» گفت: حریم شهرها همیشه در برنامه‌ریزی شهری به عنوان تنفس‌گاه شهر  همیشه مورد توجه بوده‌اند. شهری مانند تهران که در حدود ۱۰ میلیون جمعیت دارد، برای آن باید تنفس‌گاه‌ دیده شود.

وی افزود: اتفاقی که در خصوص شهر تهران رخ می‌دهد، این است که شهرستان‌هایی مانند پاکدشت و اسلامشهر در فرآیند تفکیک می‌شوند و حریم تعریف می‌کنند، چون این شهرها به تهران چسبیده‌اند و حریم‌شان به تهران مشترک است؛ این حریم که تنفسگاهی است، بار آسیب‌های اجتماعی را به شهر تهران منتقل می‌کند، یعنی ساخت و سازهای غیرمجاز جمعیت زیادی را به تهران اضافه می‌کند. مانند اتفاقاتی که برای مرتضی گرد و حریم‌های دیگر تهران افتاده است.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه خاطرنشان کرد: این موضوع جمعیت تهران را افزایش می‌دهد و ممکن است محلی برای آسیب‌های اجتماعی شود. این آسیب‌های اجتماعی بارش روی شهر تهران است و شهر تهران نمی‌تواند نسبت به اداره کنندگان و حریم تهران بی‌توجه باشد. لذا امیدوار هستیم که استانداری در این موضوع، شهر تهران را به صورت ویژه در نظر گیرد.

علوی در پایان تاکید کرد: شهر تهران هم پایتخت است و هم در حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد. شورای شهر باید در مورد این موضوع تصمیم گیری کند و خود قانونگذار باشد. در دولت شهید رئیسی قوانینی وجود داشت که دست شهرداری تهران را در حریم بازتر می‌گذاشت. در این دولت، تغییراتی در این قوانین در حال انجام است و امیدواریم که این تغییرات به نفع مردم تهران باشد.

گفتنی است حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، هفته گذشته از خطر جدی تبدیل پایتخت به «شهری بی‌حریم» سخن گفت و تأکید کرد: تعدد مراکز تصمیم‌گیر و نبود انسجام مدیریتی، حریم تهران را به نقطه‌ای بحرانی رسانده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز