کتاب «زبان خدا» به چاپ سوم رسید

چاپ سوم کتاب «زبان خدا (شواهد علمی ایمان به خدا از زبان دانشمندان)» اثر فرانسیس س.کولینس منتشر شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه بوستان کتاب، کتاب «زبان خدا (شواهد علمی ایمان به خدا از زبان دانشمندان)» اثر فرانسیس س.کولینس با ترجمه محمد تقی حلیساز و محمدرضا حلیساز در ۲۶۴ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ سوم رسید.
کولینس از متخصصان پیشتازِ ژنتیک در آمریکاست و مدت مدیدی هم هدایت طرح ژنوم انسان را بر عهده داشت. وی در ابتدا لاادری بود و هنگامی که دکترای شیمی گرفت دیگر به ملحدی تمام عیار تبدیل شده بود. اما وقتی وارد دانشکده پزشکی شد و قدرت حقیقی مذهب را در میان بیماران خود مشاهده کرد، کم کم دیدگاه او تغییر کرد.
در سمت ریاستِ طرح بسیار موفقِ ژنوم انسانی، هماهنگی کارهای هزاران متخصص ژنتیک را در شش کشور به عهده داشت. هر کس میخواهد بداند چگونه علم و ایمان میتوانند با هم آشتی کنند، هر کس نگران است که علم جدید بر دین میتازد و هر کس به بحثی روشن در باب یک مسئله حیاتی روزگار ما علاقهمند است، باید این کتاب را بخواند.
این کتاب در سه بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «شکاف میان علم و ایمان» مشتمل بر دو فصل است؛ فصل اول با عنوان «از کفر تا ایمان» و فصل دوم با عنوان «جنگ عقاید» به نگارش درآمدهاند.
بخش دوم با عنوان «پرسشهای عظیم وجود انسان» مشتمل بر فصل سوم تا پنجم است. فصل سوم با عنوان «مبدا کائنات» انفجار بزرگ، ایجاد منظومه شمسی و سیاره زمین، مکانیک کوانتوم و اصل عدم قطعیت و گیتی شناسی و فرضیه وجود خدا را مورد بررسی قرار داده است. فصل چهارم با عنوان «زندگی روی زمین» از ارگانیسمهای تک سلولی تا انسان، اکتشافات سنگوارهای و DNA، ماده وراثتی را مورد تأکید قرار داده است. فصل پنجم با عنوان «کشف رموز کتاب خداوند» درسهایی از ژنوم انسان، شگفتیهای خواندن توالی ژنوم برای نخستین بار و مفهوم تکامل انسان را تبیین میکند.
سومین و آخرین بخش از کتاب مذکور با عنوان «ایمان به علم - ایمان به خدا» مشتمل بر فصل ششم تا یازدهم است. فصل ششم با عنوان «آفرینش، گالیله و داروین» دلایل فقدان پذیرش عمومی نظریه داروین، آفرینش واقعا چه میگوید؟ و درسهایی از گالیله را شرح میدهد. هفتمین فصل با عنوان «الحاد و لاادری(وقتی علم بر ایمان غلبه میکند)» نگاشته شده است. فصل هشتم با عنوان «اصالت خلقت (وقتی ایمان بر علم غلبه میکند)» خلقت گرایی در زمین تازه خلق شده، خداوند به عنوان مکار بزرگ؟ و دفاع از منطق را بررسی میکند. فصل نهم با عنوان «طراحی هوشمند(وقتی که علم نیازمند کمک الهی میشود)» مخالفتهای علمی با «طراحی هوشمند»، مخالفتهای مذهبی با طراحی هوشمند و آینده جنبش «طراحی هوشمند» را بیان کرده است. فصل دهم با عنوان «عقل کل حیات(علم و ایمان در تناسب با یکدیگر)» مقالات انتقادها به تکامل توحیدی، آدم و حوا و علم و ایمان: نتیجه واقعی راب رشته تحریر درآورده است. فصل یازدهم با عنوان «رهپویان حقیقت» وادار کردن شخص به قبول ادله، چه نوع دین و ایمانی؟، نصیحت مؤمنان و نصیحتی به دانشمندان را تشریح کرده است.
در انتها «رویه اخلاقی علم پزشکی: اخلاق زیست پزشکی» ضمیمه شده است.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www.bustaneketab.ir مراجعه کنند.