گلشنی:
انتخاب از مجرای احزاب مسئولان را پاسخگو خواهد کرد

دبیرکل حزب خدمت گفت: اگر می خواهیم مسئولان پاسخگوی عملکرد خود به مردم باشند می بایست انتخاب ایشان صرفاً از مجرای احزاب صورت گیرد که در نتیجه اتخاذ این سیاست قطعاً شاهد مسابقه خدمت رسانی تمام عیار مسئولین به مردم خواهیم بود، چون اساساً پاسخگویی موجبات عملکرد بهتر مسئولین را باعث خواهد شد.
به گزارش ایلنا، روح الله گلشنی با اشاره به اصل ۲۶ قانون اساسی مبنی بر اینکه احزاب می توانند با رعایت اصول استقلال ، آزادی ، وحدت ملی و موازین اسلامی فعالیت آزادانه سیاسی داشته باشند، اظهار داشت: وقتی صحبت از موازین اسلامی می کنیم در حقیقت میتواند اشارهای مستقیم به وعدههای انتخاباتی نامزدها داشته باشد که اگر از سوی یک حزب یا جریان سیاسی دارای شناسنامه مطرح گردد، قطعاً موجبات پاسخگو شدن حزب مورد اشاره را به دنبال خواهد داشت. بطوریکه اگر عضو شورای اسلامی شهر و روستا، نماینده مجلس و یا حتی رئیس جمهور در صورتیکه به وظایف خود عمل ننمایند، قطعاً حزب متبوعشان در انتخابات های پیش رو موفقیتی بدست نیاورده و در بعضی مواقع ممکن موجب مرگ سیاسی حزب مربوطه گردد.
وی ادامه داد: می توان نتیجه گرفت اگر میخواهیم مسئولان پاسخگوی عملکرد خود به مردم باشند می بایست انتخاب ایشان صرفاً از مجرای احزاب صورت گیرد که در نتیجه اتخاذ این سیاست قطعاً شاهد مسابقه خدمت رسانی تمام عیار مسئولین به مردم خواهیم بود، چون اساساً پاسخگویی موجبات عملکرد بهتر مسئولین را باعث خواهد شد. بطور مثال اگر فلان رئیس جمهور در زمینه اقتصادی عملکرد مناسبی نداشته باشد، بطور قطع مردم در انتخاب های پیش رو به حزب متبوعش اعتماد نخواهند کرد و حزب مورد اشاره با توجه به تجربه ای که در این حوزه بدست آورده به رفع نقص های خود می پردازد تا در سپهر سیاسی خود بتواند جایگاه از دست رفته را مجدداً بدست آورده و به قدرت بازگردد.
گلشنی با اشاره به گفتمان حزبی شکل گرفته حال حاضر مسئولین گفت : در حال حاضر شاهد آن هستیم که برخی از مسئولین کشور حتی برخی سران قوا (رئیس جمهور و رئیس مجلس) برای فرار از پاسخگویی گردن فرازی کرده و با افتخار اعلام می نمایند که " ما وابسته به هیچ جناح و یا جریان سیاسی نیستیم " که این عبارت در حقیقت نوعی از عدم قبول مسئولیت آن مقام مسئول خواهد بود .
وی در ادامه به ضعف قانون در این موضوع اشاره کرد و گفت: مجلس محترم می بایست با ساز و کار قانونی برای فعال نمودن احزاب در معرفی نامزدهای انتخاباتی به طور ویژه اقدام نماید تا یکی از مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام معرفینامه از سوی حزب مربوطه باشد و کسی که دارای این معرفینامه نباشد نتواند در انتخابات ثبت نام کند. با قراردادن این فرایند در مراحل ثبت نام، احزاب ملزم خواهند شد تا مجامع سالانه خود را بصورت منظم برگزار نموده تا بتوانند در انتخابات و معرفی نامزدهای مورد تایید خود نقش فعالتری داشته باشند که در نهایت مجموع این اقدامات قطعاً باعث مشارکت حداکثری اقشار مردم در انتخابات خواهد شد .
گلشنی در انتهاء یادآور شد: با توجه به موارد مطرح شده احزاب میتوانند محلی برای افزایش سطح آگاهیهای افراد در جامعه باشند، بطوریکه یکایک افراد جامعه میتوانند به حقوق شهروندی خود مطابق آنچه در قانون آمده است اطلاع حاصل کنند که تحقق این مهم از سویی باعث ایجاد یک جامعه مطالبه گر و مسئول پاسخگو خواهد شد پس با شرح ارائه شده بی دلیل نیست که شهید مظلوم بهشتی "حزب " را معبد خود می داند.