خبرگزاری کار ایران

مدیرکل راهداری استان:

استان مرکزی در صدور بارنامه‌های کشور سهم 4 درصدی دارد / مرکزی یکی از قطب‌های لجستیکی و ترانزیتی ایران محسوب می‌شود

استان مرکزی در صدور بارنامه‌های کشور سهم 4 درصدی دارد / مرکزی یکی از قطب‌های لجستیکی و ترانزیتی ایران محسوب می‌شود
کد خبر : ۱۶۳۳۹۴۳

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی به میزان سهم این استان در صدور بارنامه‌های کشور اشاره کرده و گفت: سال گذشته بیش از یک میلیون و 455 هزار بارنامه در این راستان صادر شده است که این تعداد، سهم 4 درصدی از کل بارنامه‌های صادر شده در سطح کشور است.

به گزارش ایلنا، روح‌اله محسن‌زاده به نقش استان مرکزی در زنجیره تأمین کالاهای اساسی و صنعتی اشاره داشته و افزود: این استان با سهم 4 درصدی از کل جابه‌جایی بار کشور، یکی از قطب‌های مهم لجستیکی و ترانزیتی ایران محسوب می‌شود که نقش کلیدی در زنجیره تأمین کالاهای اساسی و صنعتی ایفا می‌کند.

وی ادامه داد: شهرستان‌های اراک، ساوه، دلیجان و زرندیه با سهم 76 درصدی، کانون‌های اصلی مبداء بار در استان مرکزی محسوب می‌شود. همچنین استان‌های تهران، اصفهان، خوزستان، کرمانشاه و قم به ترتیب اصلی‌ترین مقاصد بارهای خارج شده از این استان در سال گذشته بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به میانگین 16 هزار تن و 62 کیلوگرم وزن هر بارنامه و متوسط مسافت 387.3 کیلومتری هر محموله، اظهار داشت: سال گذشته 82 درصد از بارهای حمل شده در این استان به مقاصد برون‌استانی و تنها 18 درصد آن به صورت درون‌استانی جابه‌جا شده است.

محسن‌زاده تصریح کرد: در این بازه زمانی 24 میلیون و 174 هزار تن کالا توسط ناوگان حمل‌ونقل استان مرکزی جابه‌جا شد. در این میان، کالاهای معدنی و ساختمانی با حدود 8 میلیون و 282 هزار تن 34 درصد و کالاهای شیمیایی با حدود 7 میلیون و 334 هزار تن 30 درصد بیشترین سهم را در محموله‌های حمل شده داشته‌ است.

وی بیان داشت: صنعت حمل‌ونقل جاده‌ای به تنهایی مشاغل مختلف فراوانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در استان مرکزی ایجاد کرده است. بنابراین پیش‌بینی می‌شود با توسعه این بخش فرصت‌های شغلی جدیدی در حوزه‌های رانندگی، خدمات باربری و جابه‌جایی کالا و مدیریت زنجیره تأمین به وجود آید.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی به وضعیت نیروی انسانی و شرکت‌های حمل‌ونقل در استان اشاره داشته و تأکید کرد: تا پایان سال 1403، تعداد 13 هزار و 15 راننده بار، مسافر و وانت‌بار دارای کارت هوشمند در این استان فعالیت داشته‌اند و 175 شرکت حمل‌ونقل کالا نیز در این حوزه مشغول به کار بوده‌اند.

محسن‌زاده به وضعیت راه‌های استان مرکزی و نوع تقسیم‌بندی آنها اشاره کرده و در این خصوص ابراز داشت: 6400 کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در این استان وجود دارد که از این میزان 4000 کیلومتر آن را راه‌های روستایی تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز