بررسی قیمت مواد غذایی در تهران؛
افزایش ۳۶.۹ درصدی قیمت مرغ
براساس اعلام بانک مرکزی گوشت مرغ با رشد ۳۶.۹ درصدی نسبت به ماه مشابه در سال گذشته بین ۱۱ گروه کالایی خوراکی رتبه نخست را در افزایش قیمت به خود اختصاص داد.
براساس اعلام بانک مرکزی گوشت مرغ با رشد ۳۶.۹ درصدی نسبت به ماه مشابه در سال گذشته بین ۱۱ گروه کالایی خوراکی رتبه نخست را در افزایش قیمت به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، براساس گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ۹۳ قیمت کلیه گروههای مواد خوراکی به غیر از چای نسبت به ماه مشابه در سال گذشته روند صعودی داشتهاند.
بر اساس این گزارش؛ چای با کاهش منفی ۰.۳ درصدی نسبت به هفته مشابه در سال گذشته روند نزولی داشته است.
همچنین لبنیات با رشد ۰.۲ درصدی، میوههای تازه با رشد ۴.۶ درصدی و سبزیهای تازه با رشد ۸.۷ درصدی نسبت به هفته مشابه در سال گذشته کمترین رشد قیمتی را به خود اختصاص دادهاند.
گوشت مرغ با افزایش ۳۶.۹، قندوشکر با رشد ۳۰.۱ درصدی، روغن نباتی با افزایش ۲۹.۸ درصدی و برنج با رشد ۲۶.۸ درصدی بیشترین افزایش قیمتی را نسبت به هفته مشابه سال گذشته داشتهاند.
همچنین تخم مرغ با افزایش ۱۰.۶ درصدی، گوشت قرمز با افزایش ۱۱.۱ درصدی و حبوبات با افزایش ۱۶.۴ درصدی را تجربه کردند.