خبرگزاری کار ایران

اختتامیه «مهرواره بانور» و افتتاحیه «محله همدل۲» برگزار شد

asdasd
کد خبر : ۱۳۳۹۶۹۹

اختتامیه مهرواره «بانور» و افتتاحیه مهرواره «محله همدل۲» امروز با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس سازمان بسیج مستضعفان برگزار شد.

به گزارش ایلنا، آیین اختتامیه مهرواره بانور و افتتاحیه محله همدل اسلامی با هدف روایت گره‌گشایی محلات و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه بیان کرد: من به عنوان یک خدمت‌گزار کوچک‌ از دوستانمان در سازمان‌ تبلیغات اسلامی و سازمان‌ بسیج تشکر می‌کنم. این جلسه برای فراهم کردن بستر حضور مردم در مسائل مختلف و در تحقق همه جنبه‌های جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است. 

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرمایشات‌شان تحقق الگوی جذاب جمهوری اسلامی را منوط بر حضور مردم در میدان می‌دانند. مقام معظم رهبری در دیدار ۵ آذر با بسیجیان گفتند" همه مردم ایران بسیجی هستند."؛ ایشان توجه ویژه‌ای روی نقش آفرینی ملت ایران دارند و به زعم من محله‌های اسلامی می‌تواند به اینگونه تلقی شوند که همان بسیج سازمان‌دهی نشده است‌، چرا که بسیج سازمان‌ دهی شده تا حدودی با یک دیوارکشی‌هایی مواجه است و تا حدودی ممکن است نقش آفرینی مردم را در جامعه محدود کند اما بسیج سازمان‌دهی نشده با فراغ بال بیشتری می‌تواند فعالیت کند که نمونه آن کمک‌های مؤمنانه است که رهبر انقلاب در سال ۹۹ از مردم مطالبه کردند و مردم را دعوت کردند به مواسات و این مواسات به جایی رسید که این مسیر به یک رسمی زیبا بین مردم تبدیل شده‌است.

سردار سلیمانی با اشاره به عناوینی چون محله‌های همدل، دولت محله‌ها اظهار کرد: همه این عنوان‌ها محقق کننده یک محله اسلامی در مقیاس خودش است و می‌بینیم که ظرفیت‌های آن در بین محلات وجود دارد و امیدوارم جامعه‌ای داشته باشیم که برحسب ضرورت و نیاز مورد توجه و عمل قرار بگیرد. 

وی اشاره‌ای به همدلی مردم در روزهای شیوع ویروس کرونا کرد و گفت: دیروز خبرهایی خوبی از چند کشور فرانسه، آمریکا و ... که خود سازننده واکسن کرونا بودند به گوش نرسیده و این درحالی است که ضریب شیوع کرونا در ایران نزدیک به صفر است و این اتفاق مبارک مگر با حضور مردم در میدان مبارزه با ویروس کرونا رقم نمی‌خورد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: برای گردآوری محله‌های همدل اسلامی، ما بالای سر کسی قرار نداریم، بلکه باید در کنار هم این میدان را بسازیم و عملی کنیم.احصای مسائل و اولویت‌بندی مسائل ابتدایی‌ترین دستاوردهای محله همدل خواهد بود.  در حال حاضر ما در اول راه طرح محله همدل هستیم و به زعم ما این یک تمرین است تا یک گام به تحقق محله اسلامی نزدیک شویم.

اختتامیه «مهرواره بانور» و افتتاحیه «محله همدل۲» برگزار شد

سرتیپ دوم حیدر بابااحمدی رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور نیز در این آئین، درباره طرح محله همدل اسلامی بیان کرد: موضوعی که این رویداد بزرگ که به همت سازمان‌ تبلیغات اسلامی و مشارکت‌ دستگاه‌های دیگر برگزار می‌شود، در راستای تحقق محلات اسلامی و میثاقی است که دوستان ما در سازمان تبلیغات اسلامی رقم زدند و این همدلی را در دستگاه‌های دیگر ایجاد کردند تا محله‌های اسلامی بیش از پیش شکل بگیرند. 

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور با بیان بخش‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره محله‌های اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند ۵۰ هزار قرارگاه محله اسلامی باید با محوریت مساجد و دستگاه های متولی مساجد ایجاد شود و درهمین راستا نیز سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۳۰ محله هدف‌گذاری با مشارکت وزارت‌ فرهنگ و ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی پای کار آمدند و تا حد زیادی رسیدن به محله اسلامی محقق شد.

وی با بیان اینکه برای تحقق قرارگاه محله اسلامی، قرارگاه‌های محله همدل در محلات به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مزین شده است، گفت: بنا بر این است که نخبگان و معتمدین محله در این قرارگاه‌ها گرد هم آیند و این قرارگاه‌ها را شکل دهند تا با اولویت‌بندی و دسته‌بندی مسائل، ظرفیت‌های محله هم احصاء می‌شود و برای تحقق جامعه مردم سالار ظرفیت‌های محله کمک گرفته می‌شود و آنجایی که ظرفیت‌های محل توان پاسخگویی ندارند دستگاه‌های ذیل محله همدل پای کار می‌آیند. 

بابااحمدی افزود: امروزه در ۱۷ استان قرارگاه استانی به همت نماینده‌های ولی‌فقیه شکل گرفته است و به فضل الهی این حرکت ارزشمند شدت گرفته است. امید است در سال ۱۴۰۲ علاوه‌ بر ۱۱ هزار و ۳۳۰ محله، هفت هزار محله دیگر هم اضافه شود.

مریم زادقاسمی دبیر مهرواره بانور در بخش پایانی آئین اختتامیه این مهرواره گفت: ما در مهراوه بعد از اینکه فعالیت‌های مختلف داشتیم، توانستیم ظرفیت‌های بزرگ و مهم در کشور را شناسایی، فعال‌سازی و هویت‌بخشی کنیم، لذا درصدد پس از آن درصدد طراحی عملیات مهرواره بانور آمدیم و به شکل خاص روی موضوع خانواده و نقش زنان در حوزه مشکلات خانواده متمرکز شدیم و نهادهای مختلف نیز پای کار آمدند و این هم‌افزایی دستگاه‌ها اتفاق مبارکی بود که در مهرواره بانور رقم خورد.

وی ادامه داد: از خرداد سال ۱۴۰۰ تا میلاد حضرت زینب (س) حدود ۳ هزار شرکت ‌کردند به ما ملحق شدند و شاهد آن بودیم که هرچه‌ هم‌افزایی دستگاه‌های استانی بیشتر بود، استفاده از ظرفیت استانی برای مهرواره بانور هم بیشتر می‌شد.

دبیر مهرواره بانور گفت: پس از فرآیند مهرواره بانور، داوری‌های در دو بخش استانی و ملی انجام شد و ما به ۱۴۰ برگزیده ملی رسیدیم که در ماه مبارک رمضان به یک مهمانی دعوت می‌شوند.

زادقاسمی در پایان یادآور شد: هدف مهم مهرواره بانور یک اتفاق بسیار مبارکی است که با استفاده از ظرفیت‌های رسانه در دو بخش نشریه الگوی سوم و رادیو بانور رقم خورده است. در این فضا ما ۱۲ نسخه نشریه و ۴۳ پادکست روایتی بانور را در دسترس کنش‌گران مهرواره بانور قرار داده‌ایم.

اختتامیه «مهرواره بانور» و افتتاحیه «محله همدل۲» برگزار شد

اختتامیه «مهرواره بانور» و افتتاحیه «محله همدل۲» برگزار شد

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز