خبرگزاری کار ایران

صادرات ۱۱ هزار تن بار در ۸ ماه گذشته در مسیر ریلی فارس

صادرات ۱۱ هزار تن بار در ۸ ماه گذشته در مسیر ریلی فارس
کد خبر : ۱۳۱۱۱۸۷

مدیرکل راه آهن فارس از صادرات ۱۱ هزار تن بار در ۸ ماه گذشته از استان در مسیر ریلی خبرداد.

به گزارش ایلنا، مهرداد انصاری  در نشست خبری هفته حمل و نقل با اشاره به اینکه رضایتمندی کاربران اولویت اصلی است، گفت: تلاش داریم ۱۰۰ درصد رضایتمندی را جلب کنیم و براساس آخرین ارزیابی هر ساله رو به رشد بودیم و در درجه خیلی خوب و عالی قرار داریم.

وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در راستای ارتقا خدمات و تغییر و تحول در ارائه خدمات گفت: کاهش هزینه و رفاه مردم مدنظر است که در این آیتم ها نسبت به سال های گذشته شرایط بهتر شده است.

مدیرکل راه آهن فارس گفت: در حوزه خدمات مسافر بار مسافران در یک نقطه تجمیع می شود و از طریق انبار توشه قابل نقل است و پراکندگی برطرف شد.

انصاری با بیان اینکه سالن ترانزیت و دیگر خدمات ایجاد  شده است، یادآور شد : تلاش داریم خدمات فرهنگی مشاوره تربیتی، حقوقی، خانواده و ... داشته باشیم و برای خانواده ها و فرزندان اقدامات فرهنگی موثر ایجاد کنیم.

مدیرکل راه آهن فارس با بیان اینکه بخش زیادی از محور فارس سرعت قطار ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت است، خاطرنشان کرد: زمان سفر ترکیبی از شرایطی است که در کل مسیر صرف پیاده و سوار شدن مسافر، خدمات دیگر مانند نماز و... می شود و از این رو علی رغم افزایش سرعت و کاهش زمان سفر در حوزه ناوگان راه آهن درصد افزایش خدمات است.

انصاری بیان کرد: خدماتی که به مردم ارائه می شود و همچنین امکانات و کیفیت آن در  راه آهن فارس پیگیری و رصد می کند.

وی گفت: فاصله زمانی قطارها در  یک روز ۳ قطار ورودی و خروجی و یک روز هم یک ورودی است و تلاش داریم که این مسیر را افزایش دهیم و ظرفیت بستگی به تعداد واگن و فصول سال دارد.

مدیرکل راه آهن فارس با اشاره به اینکه بخشی از خدمات راه آهن در حوزه بار است، یادآور شد: وظیفه داریم به عنوان مدلی از حمل و نقل این خدمات را ارائه دهیم و قیمت حمل  بار در راه آهن مناسب تر است و راه آهن ایمن راحت و ارزان مطرح است.

به گفته وی یکی از موضوعات این است که بار از تولید کننده و مصرف کننده نقطه ای دارد که به صورت ترکیبی از طریق کامیون است و این حمل و نقل ترکیبی قیمت را بالا می برد.

انصاری با بیان اینکه بخشی از اقتصاد کشور از طریق حمل و نقل ریلی است،یادآور شد: دسترسی و اتصال مستقیم به مراکز بار مهم است و عدم دسترسی باعث افزایش قیمت شده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت پتروشیمی شیراز متقاضی اتصال به ریل است، بیان کرد: بخشی از این کار انجام شده است و در مرحله نهایی است تا بار مستقیما به سمت مقاصد ارسال شود که ۱.۵ تن بار در سال دارد و می توان بخشی از آن را جابجا کرد.

مدیرکل راه آهن فارس با اشاره به تلاش برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد که دولت تعیین کرده است، بیان کرد: بخشی از فعالیت در حوزه خدمات و مسئولیت های اجتماعی است  و همچنین در این خصوص همسایگان راه آهن را داریم که با حضور آنها در کنار راه آهن و رعایت حریم ریلی و... همراه است و خوشبختانه کمترین تجاوز به حریم و سرقت داشته ایم.

انصاری گفت: ورود در حریم راه آهن باید سنجیده باشد و افراد ورود نکنند چراکه ممکن است حادثه ساز باشد لذا  در حریم های شهر و روستا ایمن سازی و دیوار گذاشته شده است.

وی یادآور شد: حادثه ها امسال بیشتر در مورد احشام بوده است و یک الی دو مورد انسانی بوده است.

انصاری با بیان اینکه فارس یکی از استان هایی است که بیشترین خطوط ریلی برای آن تعریف شده است، افزود: پروژه راه آهن شیراز -بوشهر، شیراز -گلگهر  و همچنین مسیر راه آهن شیراز به اهواز در حال پیگیری است.

مدیرکل راه آهن فارس  با اشاره به مثلث طلایی گردشگری بین یزد اصفهان و شیراز گفت: این پروژه ای بود که در سال های گذشته آغاز شد که نیاز به سرمایه گذار خصوصی دارد.

وی افزود:  در برنامه توسعه ای راه آهن شیراز به بوشهر تعریف شده است و با پیگیری های صورت گرفته مسیر ریلی شیراز- بوشهر با مصوبه هیئت دولت تلاش شده است در مدت زمان منطقی شیراز به بوشهر متصل و دوره زمانی و اعتبار مشخص است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز