مدیرکل دفتر توسعه منابع آبزی و ماهیان آب شیرین سازمان شیلات ایران:
پیشگامی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در پرورش زالوی طبی در کشور قابل تقدیر است
تکثیر و پرورش زالوی طبی میتواند اسباب ایجاد مشاغل خرده خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی را فراهم سازد و با پرداختن به این موضوع میتوان ضمن مرتفع ساختن دغدغههای وزارت بهداشت و درمان، در ایجاد مشاغل خانگی قدمهای موثری برداشت.
ایلنا: مدیرکل دفتر توسعه منابع آبزی و ماهیان آب شیرین سازمان شیلات ایران گفت: آذربایجان شرقی در بهره وری از آب در کشور یکی از استانهای موفق و نمونه بوده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا مرتضی افراسیابی در نخستین دوره آموزشی تکثیر و پرورش زالو در تبریز افزود: لازم میدانم از رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی و مدیریت امور شیلات این استان که در امر تکثیر و پرورش زالوی طبی در کشور پیشگام شدهاند تشکر نمایم.
وی رویکرد شیلات ایران را پذیرش نوآوری و فناوری روز دنیا عنوان کرد و افزود: نقش فناوری در بازده تولید قابل انکار نیست و باید مقاومت برای گسترش استفاده از فناوری در بخش آبزی پروری از بین برود.
افراسیابی یادآور شد: ما در تمام استانهای کشور تجربههای موفق داریم و باید از تمامی این تجربیات در زمینه افزایش بهروری استفاده کنیم.
وی افزایش بازده تولید را از برنامههای اصلی شیلات ایران برشمرد و ادامه داد: با تلاش مضاعف کارکنان شیلات و رشد راندمان تولید، بهرهوری آبزیان نیز افزایش مییابد.
افراسیابی با بیان اینکه دنیای آبزیان دنیای پیچیده و گستردهای میباشد ادامه داد: تکثیر و پرورش زالوی طبی میتواند اسباب ایجاد مشاغل خرده خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی را فراهم سازد و با پرداختن به این موضوع میتوان ضمن مرتفع ساختن دغدغههای وزارت بهداشت و درمان، در ایجاد مشاغل خانگی قدمهای موثری برداشت.
وی بر تکثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به روند روزافزون افزایش جمعیت و لزوم کسب انرژی و ادامه زیست، آبزیان و فرآوردههای آنجایگاه ویژهای را در میان سایر منابع مواد غذایی و انرژی زا کسب کرده است.
مدیرکل دفتر توسعه منابع آبزی و ماهیان آب شیرین سازمان شیلات ایران پرورش ماهیان زینتی را در کشور از متنوعترین مشاغل ذکر کرد و افزود: درآمدزایی و ایجاد اشتغال هدف اصلی توسعه تولید ماهی زینتی در کشور است.