خبرگزاری کار ایران

چالش ارزی تولیدکنندگان پلی یورتان/ با نصف ظرفیت کار می کنیم

asdasd
کد خبر : ۱۲۸۱۳۷۹

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پلی یورتان ایران گفت: در حال حاضر کارخانه های ما با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۶۰ درصدفعالیت می‌کنند و این در شرایطی است که واردات محصولات مشابه ساخت داخل در صنعت پلی یورتان، انجام می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا،  مجید صفی‌نیا،   در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران‌پلاست در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظرفیت تولید داخل در صنعت پلی یورتان بسیار بیشتر از آن چیزی است که امروز تولید می‌شود.

وی افزود: اگر تعرفه ترجیحی منطقی به واردات تعلق گیرد، مطمئنا می‌توانیم ظرفیت‌های خالی تولید محصولات نهایی زنجیره پلی‌یورتان را به مدار تولید بیاوریم.

رییس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان پلی یورتان ایران تصریح کرد: تولیدکننده ایرانی همان ارزی را می‌گیرد که واردکننده می‌گیرد و مواد اولیه تولیدکننده داخلی با همان تعرفه‌ای وارد می‌شود که محصول نهایی ساخته شده با همان تعرفه وارد می‌شود،

وی گفت: این ظلم به تولیدکنندگان داخلی است،   در همه دنیا دولت‌ها به دنبال این می‌گردند که کدام محصولات از لحاظ تولید داخلی به حد نیاز بازار داخلی رسیده تا تعرفه ترجیحی بگذارند تا از صنعت داخلی حمایت کنند، اما متأسفانه در کشور ما شاهد هستیم که این اتفاق صورت نگرفته است.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان پلی یورتان ایران ادامه داد: تولیدکنندگان صنعت پلی یورتان برای اینکه در بازار داخلی بتوانند سهمی از بازار داشته باشند،   مجبور شده‌اند سود خودرا به حد زیادی کاهش دهند.

صفی‌نیا با بیان اینکه در بخش پلی‌یول به خود کفایی رسیده‌ایم و نیازی به واردات نداریم؛   اظهار کرد: علاوه بر این اغلب کارخانه های فعال درصنعت پلی‌یورتان،   طرح‌های توسعه ای دارند.

وی با تاکید بر اینکه دانش صنعت پلی یورتان در ایران نهادینه شده و می‌توانیم با شرکت‌های خارجی فعال در این صنعت، از نظر کیفی رقابت داشته باشیم، تاکید کرد: در خاورمیانه و آسیای میانه، صنعت پلی‌یورتان ایران حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و اگر ایزوسیانات برای خوراک بیشتر در اختیار داشته باشیم،   قدرت بیشتری نیز خواهیم داشت.

وی بیان داشت: پتروشیمی کارون برای صنعت پلی‌یورتان، پایگاه بسیاری خوبی است چرا که بخش قابل توجهی از نیاز ایزوسیانات این صنعت در پتروشیمی کارون تولید می‌شود،   آینده این صنعت،   آینده ای روشن و مترقی است،   به شرطی که حمایت‌های دولت و وزارت صمت از این صنعت صورت بگیرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز