با هدف دستیابی به صنایع نوین انجام شد:
راهاندازی کمیته تجاریسازی ثبت اختراعات در اتاق بازرگانی اصفهان

کمیسیون تجارت اتاق اصفهان با هدف تجاریسازی اختراعات و ایجاد ارتباط بین سرمایهگذاران و مخترعین و فرهنگسازی کمیته تخصصی با عنوان تجاریسازی ثبت اختراعات راهاندازی کرد.
ایلنا: مسئول کمیته تجاری سازی اختراعات اتاق بازرگانی اصفهان گفت: ثبت اختراعات و ایدههای نو، تجاریسازی و صنعتی نمودن ثبت انجام شده از جمله دغدغههای مخترعین و فعالان اقتصادی بوده که نیازمند تشکیل شبکه ارتباطی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا روشنک امامی اظهار داشت: با توجه به صنایع مختلف در هر یک از زمینههای مورد نیاز جوامع نظیر کشاورزی، صنایع غذایی، حمل و نقل و غیره اختراعاتی صورت میگیرد که نیازمند تجاریسازی و تولید انبوه است.
وی افزود: یکی از روشهای جدید برای دستیابی به صنایع نوین، احترام به حقوق مالکیت معنوی مخترع است.
امامی بیان داشت: روشهای دستیابی مخترعین به اختراعات جدید شامل تحقیقات آکادمیک، نوآوری در صنایع موجود و نوآوری در صنایع بهصورت ثبت یک صنعت نوین است که پس از ثبت اختراع هیچگونه ارتباطی با سرمایهگذاران و صاحبان صنایع و صنعتگران نداشته و این کمیته به جهت ارتباط سریعتر و اقتصادیتر و دقیقتر تشکیل میشود.
وی شناسایی مخترعین، امکانسنجی اقتصادی طرحهای ثبت شده، ایجاد صنایع پایلوت و صادرات صنایع نوین را از رویکردهای مهم اقتصاد کشور دانست و گفت: اتاق بازرگانی میتواند پل ارتباطی بین مخترعین و سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی را ایجاد کند.
وی اظهار داشت: بر اساس مطالعات صورت گرفته در حال حاضر با توجه به الگوی مصرف و نیاز جمعیت بیش از ۳ برابر عرصهٔ کشور جهت پاسخگویی و پشتیبانی از نیاز ساکنین مورد احتیاج است و با ادامهٔ روند فوق و الگوی افزایشی جمعیت در سالهای آتی مسلماً این رقم در سال ۱۴۰۵ مجدداً افزایش خواهد یافت و بنابراین شناسایی نخبگان، ایجاد صنایع نوین و صادرات آنها یکی از راههای برون رفت از چالش موجود است.