مدیر عامل شرکت فرآوردههای گوشتی در گفتوگو با ایلنا:
وجود گوشت گربه در سوسیس و کالباس داخلی کذب است / هندیها برای ارسال گوشت بهانهتراشی میکنند

هندیها در گذشته ۲۰ درصد از کل مبلغ درخواستی را دریافت می کردند و گوشتها را تحویل میدادند اما اکنون با دریافت کل مبلغ هر روز به بهانهای ارسال گوشتها را به تعویق میاندازند.
مدیر عامل شرکت فرآورده های گوشتی استفاده از گوشت گربه را در فرآوردههای گوشتی رد کرد.
سید محمد موسوی، مدیرعامل شرکت فرآوردههای گوشتی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با تاکید بر نظارت و بازرسی سازمان دامپزشکی بر گوشتهای مصرفی در تولید فرآوردههای گوشتی کل کشور اظهار داشت: فرآورده های گوشتی کل کشور زیر نظر سازمان دامپزشکی، استاندارد و سایر ارگانهای ذیربط است و در زمان ورود گوشت به کشور نیز بستههای گوشت به صورت تصادفی در آزمایشگاه مورد تایید اروپا، در گمرک بندرعباس نیز مورد آزمایش قرار میگیرد.
وی افزود: کلیه گوشتهایی که در تولید سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر و غیره استفاده میشود از گوشتهای حلال و مرغوب گاو، گوسفند و گاومیش است و گوشت دیگری نظیر گربه در تولیدات شرکت های داخلی جایگاهی ندارد.
موسوی افزود: گوشت گربه به لحاظ قیمتی نیز به صرفه نیست. گوشت گربه ۳۰ هزار تومان است و از هر گربه تنها ۳۰۰ گرم گوشت بدست می آید و در عمل امکان پذیر نیست.
موسوی در ادامه به مشکلات واردات گوشت به کشور اشاره کرد و گفت: در برنامه زمان بندی باید ۱۱۰ هزار تن گوشت تا پایان سال وارد کشور شود که در ۶ ماهه نخست امسال ۷۰ هزار تن وارد شده است اما واردات گوشتهای هندی با مشکل مواجه شده است.
وی تصریح کرد: هندیها در گذشته ۲۰ درصد از کل مبلغ درخواستی را دریافت می کردند و گوشتها را تحویل میدادند اما اکنون با دریافت کل مبلغ هر روز به بهانهای ارسال گوشتها را به تعویق می اندازند.
به گزارش ایلنا، تولیدکنندگان طبق استاندارد ملی مجاز به استفاده از لاشه دام، چربی موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها، غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و ریه، عروق، رگ و اعصاب و بافت پیوندی، پوست رگ و پی و چربی ضایعات گوشتی درتولید فرآورده های گوشتی نیستند.