خواص عجیب و غریب آب پیاز که خبر ندارید
پیاز که هنگام خرد کردن، اشک از چشمان ما سرازیر می کند.
شاید به همین خاطر گاهی می خواهیم از مصرف آن منصرف شویم. اما می دانیم بدون پیاز، هیچ غذایی خوشمزه نیست. لذا وقتی در وعده های غذایی گنجانده نشود احساس کمبود می کنیم. پیاز در غذا هم معجزه می کند و برای سلامتی هم یک درمانگر واقعی است.
پیاز در زمستان می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. پیاز به لطف ترکیبات آنتی اکسیدانی خود می تواند قدرت محافظتی در برابر بیماری ها به خود گیرد.
پیازی که با مشت در کنار آرد باقالی خشک می شکنیم در واقع بیماری را دفع می کند. پیاز که در برابر سرطان از بدن ما محافظت می کند، کلسترول را هم تنظیم می کند.
پیاز خشک که نقش بسزایی در کاهش آکنه و جای زخم دارد، در صورت مصرف زیاد آن ها را از بین می برد. اما برای بهره مندی از فواید پیاز باید آن را متعادل مصرف کنیم و در مصرف آن زیاده روی نکنیم
پیاز که به لطف گوگرد موجود در آن به سلامت مغز کمک می کند، تا حد زیادی از سلامت قلب هم محافظت می کند. علاوه بر این، پیاز که به تجزیه برخی از غذاهای غیرقابل هضم کمک می کند، قند خون بالا را نیز متعادل می کند.
تا اینجا به برخی از فواید بی شمار پیاز خشک اشاره کردیم. بنابراین، آب پیاز چه کار می کند؟ اگر یک هفته آب پیاز بنوشیم چه اتفاقی می افتد؟
خواص درمانی آب پیاز
نوشیدن آب پیاز به مدت یک هفته مانند پیاز اثرات معجزه آسایی بر سلامتی دارد. اگر به مدت یک هفته آب پیاز بنوشید چه اتفاقی می افتد؟
نوشیدن آب پیاز به مدت یک هفته؛ از بدن در برابر ویروس ها محافظت می کند. همچنین به جمع آوری مجدد بدن که به دلیل ماه های زمستان و بیماری ها خسته است کمک می کند. به طور مکرر توسط متخصصان گفته می شود که مصرف پیاز خشک هم به صورت خام و هم آب پز در هوای سرد مفید است.
آنتی بادی های موجود در سیستم ایمنی را در برابر ویروس ها افزایش می دهد و آنتی بادی ها را تقویت می کند. بنابراین، این بیماری راحت تر غلبه می کند. علاوه بر این، آب پیاز برای عفونت های ادراری مفید است و خانم هایی را که مشکل قاعدگی دارند تسکین می دهد.
آب پیاز خشک سلول های بدن را تقویت می کند و عملکرد اندام ها را افزایش می دهد. اما درمان آب پیاز خشک که به مدت یک هفته مصرف می شود باید به مدت ۱۰ روز قطع شود و سپس از سر گرفته شود.
دستور العمل درمانی آب پیاز
۱ عدد پیاز
۲ لیوان آب
برای تهیه این درمان، پیازها را از وسط نصف کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. بعد از این فرآیند، آب پیاز را آبکش کرده و در لیوان بریزید. سعی کنید قبل از سرد شدن زیاد، این دمنوش را ولرم مصرف کنید. کسانی که نمی توانند آب پیاز را به تنهایی بنوشند می توانند به آن عسل یا لیمو اضافه کنند.