در جلسه شورای اداری شهرستان سنقر عنوان شد:
تأکید وزیر جهاد کشاورزی بر نقش سنقر در امنیت غذایی کشور

وزیر جهاد کشاورزی، در جلسه شورای اداری شهرستان سنقر ، بر استفاده بهینه از ظرفیتهای کشاورزی منطقه برای توسعه پایدار و امنیت غذایی کشور تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، در نشست شورای اداری شهرستان سنقر که با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان محلی برگزار شد، به بیان دیدگاهها و برنامههای وزارتخانه در راستای توسعه کشاورزی و رفع مشکلات منطقه پرداخت.
در ابتدای سخنان خود، وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به ویژه شهدای خدمت، رئیسجمهور شهید و همراهان ایشان که در آستانه سالگرد شهادتشان قرار داریم، از حضور در شهرستان سنقر ابراز خرسندی کرد و سلام گرم و صمیمانه دکتر پزشکیان، رئیسجمهور، را به مردم و مسئولان این شهرستان رساند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیشینه کشاورزی شهرستان سنقر گفت: «سنقر از ظرفیتهای کشاورزی بالایی برخوردار است که این ویژگی، زمینهساز توسعه پایدار در منطقه شده و باید از آن بهدرستی بهرهبرداری و محافظت شود.»
وی بر لزوم همافزایی، هماهنگی و همکاری همهجانبه مسئولان و مردم برای ارتقاء امنیت غذایی کشور تأکید کرد و افزود: «برای حل مشکلات موجود باید با تکیه بر منابع طبیعی و رعایت اصول بهرهبرداری پایدار از آب و خاک، مسیر توسعه را هموار کنیم.»
نوری با اشاره به تولید نزدیک به ۳۰۰ هزار تن محصولات متنوع کشاورزی در سنقر، نقش این شهرستان را در تأمین امنیت غذایی کشور «حائز اهمیت» دانست و ابراز امیدواری کرد: با انسجام موجود در شورای اداری منطقه، شاهد تحولات مثبت و توسعهای چشمگیر باشیم.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به برخی مسائل مطرحشده توسط مسئولان شهرستان پاسخ داد و گفت:لایروبی قنوات شهرستان در دستور بررسی قرار دارد.
تخصیص ۴۰۰ هکتار از اراضی بالادستی سد جامیشان انجام شده و وزارت نیرو آن را تأیید کرده است. پیگیری اجرای آن به عهده معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.
تجهیز و نوسازی ۳۰۰ هکتار شبکه آبیاری تحت فشار در روستای «گزنحله» برنامهریزی شده و نیازمند همکاری کشاورزان است که خوشبختانه مشارکت خوبی دارند.
در حوزه شیلات، پیگیری موانع موجود بر عهده مسئولان شیلات استان است که باید از طریق وزارت جهاد کشاورزی اقدامات لازم را انجام دهند.
در خصوص برق چاههای کشاورزی نیز رایزنیهایی با وزارت نیرو صورت گرفته تا قطعی برق به حداقل برسد.
در زمینه توزیع کود، وزارت جهاد کشاورزی تلاش میکند کود مورد نیاز بهموقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
درباره قیمتگذاری محصولات بهویژه قیمت خرید تضمینی گندم نیز حمایت از تولید داخل و کشاورزان در اولویت قرار دارد.
وی همچنین به حوزههای مرتبط با نهادههای دامی، تمدید مجوز مرغداریهای سنتی، فنسکشی و ایجاد اتاقکهای نگهبانی در اراضی کشاورزی اشاره و بر ورود جدی وزارتخانه در این حوزهها تأکید کرد.
در پایان، وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه برخی مسائل خارج از حوزه اختیارات این وزارتخانه است، اظهار داشت: «موضوعاتی همچون توسعه راهها، بزرگراههای سنقر - بیستون و سنقر - قروه و همچنین تأمین آب شرب از سدها، به رئیسجمهور محترم و سایر وزارتخانههای ذیربط منتقل خواهد شد.»