خبرگزاری کار ایران

سالاری:

توجه به بهداشت نانوایی‌ها به ارتقاء کیفیت پخت نان کمک می‌کند

asdasd
کد خبر : ۶۳۴۳۲۹

استاندار گیلان گفت: توجه جدی به بهداشت نانوایی‌ها و نظارت بر افزودنی‌ها به ارتقاء کیفیت نان کمک می کند.

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان به تأثیر مستقیم کیفیت نان بر سلامتی مردم تأکید کرد و گفت: آموزش نانوایان و نیز نظارت بر پخت نان در مسیر بهبود کیفیت تولید نان تأثیر بسزایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: برای هرچه بهترشدن کیفیت نان از احداث مجموعه‌های تولید نان صنعتی حمایت می‌کنیم.

نماینده عالی دولت در گیلان همچنین بر لزوم نظارت جدی بر نرخ‌گذاری‌ کالا‌ها تأکید و تصریح کرد: برای افزایش و مدیریت نرخ کالاها علاوه بر درنظرگرفتن ارائه‌کنندگان خدمات باید ابعاد اجتماعی آن نیز درنظر گرفته شود تا آسیبی به اقشار جامعه وارد نشود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز