اعتراض کارگران مرزنشین میرجاوه به بسته شدن گذرگاه مرزی/ استانداری: یک طرح جامع در دستور کار است

مرزنشینان میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان به بسته شدن گذرگاه مرزی روتک اعتراض کردند.
جمعی از مرزنشینان میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان در تماس با خبرنگار ایلنا، از بسته شدن گذرگاه مرزی روتک انتقاد کردند.
آنها گفتند: حدود سه ماه است که این گذرگاه مرزی بسته شده و در نتیجه راه امرار معاش ما مسدود شده است؛ حدود سی هزار نفر از این گذرگاه رمزی ارتزاق میکنند و بسته شدن آن به معنای به خطر افتادن معیشت این جمعیت انبوه است.
این مرزنشینان در روزهای گذشته به استانداری سیستان و بلوچستان مراجعه کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان شدند.
آنها با صدور بیانیهای پرسیدند «کدام کارخانه و شرکت های خصوصی را احداث کردید که میخواهید جایگزین طرح مبارک رزاق کنید؟»
در مرزهای سیستان و بلوچستان، طرحی به نام «رزاق» یا همان جمعآوری سوخت مازاد بر مصرف از مردادماه سال ۱۴۰۱ اجرایی شد. در این طرح مردم با نظارت نماینده سازمان همیاری شهرداریها سوخت مازاد بر مصرف خود را به جایگاههای مشخص شده در منطقه تحویل ارتش میدهند. پس از آن از مرز تعیین شده صادرات سوخت توسط ارتش انجام میشود و پس از مدتی هزینه خریداری سوخت به حساب ذینفعان و فروشندگان سوخت واریز میشود. حالا با بسته شدن مرز، اجرای این طرح معلق مانده است.
یک منبع آگاه در استانداری سیستان و بلوچستان در این رابطه به ایلنا گفت: استانداری در بحث ساماندهی فروش سوخت، یک برنامه جامع در دستور کار دارد که قرار است با همکاری دستگاههای نظارتی و تعامل با این دستگاهها به زودی تدوین و اجرایی شود.
او افزود: قرار است دست واسطهها کوتاه شود و منابع حاصل از این طرح، برای توسعه زیرساختهای استان به کار گرفته شود. در عین حال، مردم و مرزنشینان میرجاوه نیز از اجرای این طرح منتفع خواهند شد.