با همکاری سازمان جهانی کار انجام شد:
تشکیل غرفهای جدید برای جوانان در حاشیه نمایشگاه بین المللی اکسپو ۲۰۲۵

در یک ابتکار پیشگامانه، سازمان جهانی کار (ILO) با کمک به تشکیل این غرفه در نمایشگاه اقتصادی اکسپو ۲۰۲۵، صدای جوانان جویای کار را به گوش فعالان اقتصادی حاضر در نمایشگاه رسانید.
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری سازمان جهانی کار، در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ کنگرهای از تشکلهای مردم نهادِ مربوط به اشتغال جوانان و دانشجویی در زمینه ایمنی، سلامت و رفاه و کار شایسته، در حاشیه این نمایشگاه تشکیل غرفه داد.
در یک ابتکار پیشگامانه، سازمان جهانی کار (ILO) با کمک به تشکیل این غرفه در نمایشگاه اقتصادی اکسپو ۲۰۲۵، صدای جوانان جویای کار را به گوش فعالان اقتصادی حاضر در نمایشگاه رسانید.
در اولین دوره «کنگره اشتغال جوانان» که در ۱۷ ژوئیه سال ۲۰۲۵، برگزار شد، هشت تیم دانشجویی و فارغ التحصیلان جوان، آخرین راهحلهای نوآورانهای برای ارتقای سلامت و ایمنی کارگران و شیوههای تحقق کار شایسته و حقوق عادلانه را به مخاطبان در چهارچوب این غرفه ارائه دادند. این رویداد علاوه بر شرکتکنندگانی از کشور ژاپن، مخاطبانی از سراسر جهان را نیز به خود جلب کرد.
تیم دانشگاه ماهیدول از تایلند به خاطر خلق اپلیکیشن نوآورانه در حوزه ایمنی و روابط کار، جایزه برتر تشکیل این غرفه را دریافت کرده و از سوی خود نمایشگاه بین المللی اکسپو نیز شایسته تقدیر دانسته و تشویق شد. همچنین تیم دانشگاه بریگام از ایالات متحده آمریکا و همچنین دانشگاه بهداشت حرفهای و محیطی ژاپن نیز به خاطر مشارکتهایشان در ایمنی و بهداشت شغلی مورد تقدیر قرار گرفتند.
قرار است به زودی، طرحهای برنده توسط شرکتهای خصوصی داوطلب اجرا شوند و تأثیر ملموس ابتکارات جوانان بر ایمنی محل کار را به نمایش بگذارند.
این رویداد اوج یک فرآیند سهساله بود که بیش از ۲۰۰ جوان از حدود ۲۵ دانشگاه و موسسه، از هشت کشور در آن شرکت داشتند. از سال ۲۰۲۴، شرکتکنندگان در مجموعهای از سمینارها و جلسات مربیگری برای کسب بینش در مورد ایمنی و سلامت محل کار شرکت کردهاند.
تیمهای شرکتکننده، فراخوانهایی برای اقدام ارائه کردند که ایدههای آنها را برای ایجاد محیطهای کاری امنتر و سالمتر برجسته میکرد و هشت نفر برای شرکت در فینال انتخاب شدند.
تشکیل این غرفه در حاشیه اکسپو، ریشه در قطعنامه ۲۰۲۲ سازمان جهانی کار دارد که در آن تلاش و آموزش و فرهنگسازی برای تحقق محیط کاری ایمن و سالم برای همه کارگران، به عنوان یک اصل و حق اساسی در محیط کار توصیه شده بود. در این قطعنامه بر توانمندسازی و آگاهسازی جوانان در این حوزه تاکید ویژه شده بود.