خبرگزاری کار ایران

اهالی شهرک جوپارستان کرمان: بعد از ۳۰ سال آب لوله‌کشی نداریم

asdasd
کد خبر : ۱۴۲۷۴۲۵

صبح امروز جمعی از اهالی شهرک جوپارستان شهر جوپار کرمان به نداشتنِ آب آشامیدنی اعتراض کردند. در سال ۷۲ استاندارِ وقت برای خانه‌دار کردنِ کارمندان، کارگران و فرهنگیان زمینی به آن‌ها واگذار کرده بود.

جمعی از اعضای شهرک جوپارستان شهر جوپار کرمان در تماس با خبرنگار ایلنا، از تجمع امروز، چهارشنبه ۲۲ آذر، مقابل استانداری خبر دادند و از مشکلاتِ خود گفتند: در سال ۱۳۷۲ با مجوز استاندار وقت شهرداری جوپار تعداد ۲۸۰۰ قطعه زمین با کاربری مسکونی به کارمندان و کارگران و فرهنگیان و افراد بومی و غیربومی متقاضی با اخذ بها واگذار کرد. 

این افراد به نداشتنِ آبِ لوله کشی در شهرک معترض هستند و می‌گویند: در طول این ۳۰ سال بیش از ۸۰۰ نفر پروانه ساختمانی گرفتند و ساخت و ساز انجام دادند. از این بین، ۳۴۰ نفر پایان کار گرفته‌اند و با خرید آب تانکری غیربهداشتی با قیمت گزاف (هر تانکر نزدیک به ۱ میلیون تومان) از روستاهای مجاور، زندگی را شروع کردند. این افراد بعد از مدتی به دلیل تحمل سختی و بیماری به دلیل نبود آب شرب مجبور به ترک خانه‌های خود از این شهرک شدند. 

آن‌ها از مراجعاتِ مکرر خود به آب منطقه‌ای و ابفا و استانداری خبر دادند و گفتند: مکاتبات و مراجعاتِ بسیاری داشتیم اما مشکل هنوز هم حل نشده است. آب منطقه‌ای استان، ابفا استان و شهرداری جوپار هرکدام دیگری را مسئول رفع مشکل آب می‌دانند. 

به گفته‌ی این افراد، امروز سومین تجمع در اعتراض به وضعیتِ شهرک و نبودِ آب لوله‌کشی مقابل برگزار شد. آن‌ها می‌گویند: تاکنون استاندار هیچ حمایتی انجام نداده و حاضر به درخواست راهکار هم از ابفا و آب منطقه‌ای نیست. 

آن‌ها می‌گویند: در همین شهر جوپار، چندین شهرک در سالهای اخیر ساخته شده که به آنها آب داده شده است. در این مدت هیچ مسئولی از شهرک دیدن نکرده است، نه جدول‌گذاری و نه حتی آسفالت‌ریزی شده است. شهرک ما نه پارک دارد و نه فضای سبز و مشخص نیست شهرداری پول پروانه ساخت را کجا خرج می‌کند. 

این افراد می‌گویند: اوایل واگذاریِ زمین، یک چاه حفر کردند و آب استحصال گردید که توسط مراجع قضایی به علت رعایت حریم قنوات همجوار پلمپ شد. همزمان مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی بتونی و خطوط شبکه آبرسانی داخل معابر اصلی و ساختمان کلر زنی و ساختمان نگهبانی و ساختمان موتور پمپ احداث و ۸ کیلومتر شبکه برق فشار قوی برای ایستگاه پمپ پاز و و تاسیسات نیز احداث گردید که همه اینها مال بیت المال در حال از بین رفتن است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز