خبرگزاری کار ایران

آذرآب با حداقل ظرفیت مشغول کار است/ خواستار تغییر مالکیت کارخانه از خصوصی به دولتی هستیم

asdasd
کد خبر : ۱۲۲۳۷۶۸

کارگران کارخانه آذرآب اراک می‌گویند که این واحد صنعتی با حداقل ظرفیت فعالیت تولیدی خود را ادامه می‌دهد.

منابع کارگری در کارخانه آذرآب اراک در تماس با خبرنگار ایلنا گفتند: ظرفیت تولید در کارخانه «آذرآب» طی یک سال گذشته به حداقل رسیده و اخیرا با حدود ۱۰ درصد ظرفیت، فعالیت تولید خود را ادامه می‌دهد.

به گفته کارگرانی که روز گذشته (سه‌شنبه ششم اردیبهشت ماه) در محوطه کارخانه دست به اعتراض صنفی زده بودند، ظرفیت نیروی انسانی آذرآب اراک به حداقل ۳ هزار کارگر می‌رسید ولی در حال حاضر حدود هزار و ۲۰۰ کارگر در این واحد مشغول کارند.

کارگران تصریح کردند: مشکل عمده آذرآب کمبود منابع مالی و نداشتن پروژه برای انجام کار است و از مجموع ۶خطوط تولید کارخانه در حال حاضر فقط یک خط فعال است.

طبق اظهارات کارگران آذرآب؛ سال ۸۰ در این واحد تولیدی حدود ۳ هزار کارگر به صورت قرارداد مستقیم و حدود ۵۰۰ نفر دیگر به صورت پیمانکاری مشغول کار بودند. در سال ۹۶ بعد از واگذاری عمده سهام این کارخانه به مرور تعداد افراد به حداقل رسید. بعد از آن نیز این شرکت در پروژه‌های بزرگ نفتی و گازی برای انجام کار حضور داشت که به مرور با تغییر مدیریت در حال حاضر سفارشات در مقایسه با گذشته از یکسال پیش به حداقل رسیده و از دوسه ماه پیش هم کارگران کاری برای انجام دادن ندارند.

کارگران درباره وضعیت تولیدات کارخانه تشریح کردند: آذرآب در زمینه ساخت پروژه‌های نیروگاهی، پالایشگاهی، پتروشیمی و سیمان و… فعالیت دارد که ۳۳ درصد از سهام آن  طی سالهای گذشته به‌ بانک کشاورزی واگذار شده است که هیچ تخصصی در این خصوص ندارد.

آن‌ها با بیان اینکه ما کارگران خواستار تغییر مالکیت این واحد از بخش خصوصی به دولتی هستیم، گفت: بخش خصوصی توانایی اداره و مدیریت این مجموعه بزرگ را ندارد به نحوی که اگر با مدیریت دولتی اداره نشود به زودی‌شاهد تعطیلی و بیکاری کارگران آن خواهیم بود.

کارگران آذرآب همچنین درباره مطالبات مزدی خود گفتند: در حال حاضر مطالبات مزدی سال گذشته کارگران تا بهمن ماه پرداخت شده و تنها حقوق اسفند ۱۴۰۰ و فروردین ماه ۱۴۰۱ را طلبکاریم. مطالبات مزدی دیگری نیز از سال‌های گذشته طلب داریم.

به گفته کارگران آذرآب؛ کارفرمای فعلی تمام تلاش خود را برای رونق تولید و پرداخت مطالبات کارگران به کار گرفته اما تخصص گرفتن پروژه و انجام کار در حوزه فعالیت آذرآب را ندارد.

طبق اظهارات آن‌ها؛ عمده‌ترین فشاری که هم اکنون به آذرآب وارد شده بدهی‌های مالی ۱۵۰ میلیاردی یکی از مدیران سابق آذرآب است که هم اکنون متواری است و هر ماه بر طلب‌های مالی شرکت می‌افزاید.

کارگران آذرآب در پایان اظهارات خود گفتند: برای تحقق اهداف شرکت و حضور شایسته در بازار تولید نیازمند تغییرات مالکیتی و مدیریتی در کارخانه هستیم و امیدواریم دولت بخصوص شخص رئیس جمهور به این مسئله ورود کند و با تغییر مالکیت این کارخانه از خصوصی به دولتی به مرور به ظرفیت ۱۰۰ درصدی تولید و نیروی انسانی در این واحد دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز