خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان:

شهرک صنعتی جدیدی در شهرستان همدان کلنگ‌زنی می‌شود

asdasd
کد خبر : ۱۴۲۲۵۸۱

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: یک شهرک جدید الاحداث در حد و اندازه شهرک صنعتی بوعلی در ۲۰۰ هکتار پهنه صنعتی جدید در شهرستان همدان پیش‌بینی شده که به‌زودی کلنگ‌زنی خواهد شد.

به گزارش ایلنا از همدان، مصطفی حقیقی امروز در نشست توسعه متوازن (پیوند صنعت و فرهنگ) که در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد، با بیان اینکه در شهرستان همدان طی دو سال دولت مردمی اقدامات خوبی در حوزه زیرساخت‌های صنعتی رخ داده است، اظهار کرد: یک شهرک جدیدالاحداث در حد و اندازه شهرک صنعتی بوعلی در ۲۰۰ هکتار پهنه صنعتی جدید در شهرستان همدان پیش‌بینی شده که به‌زودی کلنگ زنی خواهد شد.

وی با بیان اینکه شهرک صنفی- صنعتی بوعلی ۲ در دولت مردمی سیزدهم مورد بهره‌برداری قرار گرفت، ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ دومین شهرک صنفی- صنعتی کشور نیز در شهرستان همدان در پهنه‌ای بزرگ‌تر از شهرک بوعلی ۲ کلنگ‌زنی خواهد شد.

حقیقی خاطرنشان کرد: در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد احیای طرح راکد پتروشیمی ابن‌سینا با ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری وضعیت مناسبی از حیث زیرساخت رقم خورده و ۱۵۰ هکتار به جز عرصه اختصاص داده شده به پتروشیمی، دیوارکشی و آماده واگذاری است.

وی با اشاره به اینکه در همه شهرستان‌ها افزایش پهنه‌های صنعتی را شاهد هستیم، بیان کرد: تاکنون در شهرستان ملایر زیر ۳۰۰ هکتار پهنه اقتصادی وجود داشت و هم‌اکنون به همین نسبت در حال اضافه شدن زمین صنعتی در این شهرستان هستیم همچنین در شهرستان بهار زمین برای یک پهنه صنعتی جدید آماده شده و کلنگ‌زنی آن انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان افزود: سالی ۶۰ مگاوات در دوران دولت مردمی و قوی سیزدهم در شهرک‌ها و نواحی صنعتی برق تأمین شده در حالی که در سنوات گذشته به طور میانگین ۶ مگاوات تولید شده است و این یعنی ۱۰ برابر سنوات پیشین.

وی تأکید کرد: پیش از این میانگین طرح‌هایی که به واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تبدیل ‌شدند، کمتر از ۵۰ طرح بوده اما در هر سال از عمر دولت سیزدهم بیش از ۲۵۰ واحد به بهره‌برداری رسیده یعنی در دو ساله دولت سیزدهم ۵۰۰ طرح تولیدی به مرحله بهره‌برداری رسید.

مدیرکل امور مالیاتی استان همدان نیز گفت: طبق ماده ۱۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم تمام مؤدیان چه اشخاص حقیقی و چه حقوقی برای تعمیر، تجهیز و احداث کتابخانه‌ها هزینه کنند، آن میزان هزینه‌کرد از درآمد مشمول مالیات کاسته می‌شود.

وجیه‌الله ذکوری اظهار کرد: لزومی ندارد پول به حساب کتابخانه‌ها واریز شود بلکه اگر کتابخانه احداث، تعمیر و یا از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تجهیز شود و کتابخانه‌ها تأیید کنند چه به صورت نقدی و چه غیرنقدی مشمول ماده ۱۷۲ می‌شود و کافی است در اظهارنامه ذکر شود.

وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی می‌توانند نسبت به راه‌اندازی کتابخانه سیار اقدام کنند و این هزینه‌ها مشمول ماده ۱۷۲ خواهد شد، حتی اگر زمینی اهداء کنند نیز می‌توان از هزینه‌های مالیاتی آنها کاست.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز