مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران خبر داد:
توزیع آرد براساس نوع پخت نان در مازندران
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: توزیع آرد براساس نوع پخت نان در واحدهای نانوایی یارانه ای استان مازندران به زودی آغاز می شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا،براساس مصوبه کارگروه آرد و نان استان و بمنظور امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری ها از اول آبان ماه سالجاری همه واحدهای خبازی یارانه ای با پخت بربری با آردی که 18 درصد سبوس گیری شده و واحدهای خبازی با پخت لواش، تافتون و سنگک با آردی که 15 درصد سبوس گیری شده ملزم به تولید نان می باشند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان این مطلب اظهار داشت: از آنجائیکه خرید سهمیه آرد نیمه اول آبان این واحدهای نانوایی از 21 مهر آغاز می شود، کارخانجات تولید آرد استان نیز موظف به تولید و تحویل آرد نانوایی ها با درصد سبوس گیری اشاره شده می باشند.
سید محمد جعفری افزود: 5 کارخانه آردسازی استان به عنوان پایلوت برای تولید آرد 5 درصد سبوس گیری شده تعیین شدند.
جعفری تصریح کرد: بازنگری در میزان سبوس گیری آرد ها در راستای سلامت غذایی و بهبود کیفیت نان و تامین فیبر مورد نیاز مردم در استان توسط اداره کل غله و با همکاری استاندارد ، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت معدن و تجارت استان، استاندارد و اتحادیه خبازان انجام می پذیرد.
جعفری خاطر نشان کرد: این مصوبه قبلا برای واحدهای خبازی نیمه یارانه ای (آزادپز) از اول مهر عملیاتی شده بود.