خبرگزاری کار ایران

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران :

فرهنگ کتاب خوانی مکتوب آسیب دیده است

asdasd
کد خبر : ۴۵۷۹۱۹

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران گفت:تولید کنندگان ، ناشران و مدیران حوزه فرهنگ در سالهای آتی نمایشگاه کتاب فعالیت های جانبی را تقویت کنند .

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،علی کریمی مله، عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: صرف نظر از  هر ارزیابی  و نقاط قوت و ضعف این نمایشگاه ،نفس برگزاری این نمایشگاه لازم و ضروری است و می تواند به تقویت فرهنگ کتابخوانی در جامعه بیانجامد.

وی افزود: معتقدم اگر هماهنگی و تدابیر مناسب تری به عمل می آمد کاستی ها مشهود نبود.

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران،  اظهار کرد: نمایشگاه در وضع کنونی بیشتر به سمت فروشگاه تجمیع شده کتاب سمت و سو گرفته است  مرسوم است در دنیا که رخداد فرهنگی  با فرآیند کتاب خوانی تدارک دیده شود مانند نقد و گفتگوی کتاب، که  تبادل نظر کتاب و کتابخوانی در این نمایشگاه خالی است.

کریمی مله، ادامه داد: اگر در سالهای آتی تقویت نمایشگاه و موارد جانبی آن مدنظر قرار گیرد  موجب اقبال مردم و بازدی کنندگان خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه سلایق و علایق مختلف حضور دارند  و مباحث عمومی به بحث و تبادل نظر می پردازند لذا این نمایشگاه فرصتی است برای آنکه حوزه های عمومی گسترده شود .

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران، اظهار کرد:  در سالهای اخیر با گسترش فضای مجازی  و ژورنالیستی  روبرو شدیم فرهنگ کتاب خوانی مکتوب آسیب دیده است  ولی اگر تولید کنندگان و ناشران و مدیران حوزه فرهنگ    در سالهای آتی فعالیت های جانبی را تقویت کنند  موجب افزایش بازدید کنندگان می شود.

کریمی مله، افزود: ژورنالیستی شدن و کپسولی شدن  شهروندان با مطالعه کتاب مرتفع خواهد شد  و معتقدیم فضای مجازی باید در راستای کارکردهایی باشد که در دنیا متصور است تاهیچ گاه جایگزین آثار مکتوب نشود.

وی، درباره شرکت مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه ، گفت:  بقا و پیروزی انقلاب با مشارکت مردم و دوستداران طیف های سیاسی مختلف  مردم میسر شده و بهای انقلاب هم مشخص است.

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران، عنوان کرد: هم پیوندی و همبستگی در فراز و نشیب های انقلاب دستخوش تغییر و تحولاتی قرار گرفته و برخی عوامل و دیدگاه ها در طرد برخی دوستداران انقلاب نقشی  مهمی داشته است.

کریمی مله ادامه داد: رحلت هاشمی، نقطه عظیمت و طلیعه خوبی است که سفره انقلاب را گسترده کنیم تا همه دور این سفره جمع شوند.

وی ادامه داد: مرگ  هاشمی موجب شد تا گفتگو و آشتی ملی گذشته اعاده شود به ویژه در منطقه ای که در ناامنی ها گرفتار شده و شرایط و بی ثباتی ها فراهم است لازم است برای بقای بزرگان و رهبران جامعه بسترهای هم پیوندی و آشتی ملی را فراهم کنند.

کریمی مله، خاطرنشان کرد: رحلت هاشمی و مراسم تشییع او نوید بخش این  است که همه آمادگی دارند سر سفره انقلاب باشند،  لذا بزرگان و رهبران باید برای بقا انقلاب کمک کنند.

وی، با بیان اینکه خیلی زود است  دوران پسا هاشمی را تصور کنیم، ادامه داد: معتقدم فرآیند عقلانیت و اعتدال و میانه روی به حدی از نهادینگی برخوردار شده که با رفتن هاشمی تصوری که خدشه  و خللی ایجاد شود کمتر متصور است.

این استاد دانشگاه، ابراز داشت:  با محیط بی ثبات و متغیر مواجه هستیم  که ممکن است در روند سیاسی جامعه مشاهده شود که با حضور  و نقش آفرینی بزرگان و چهره هایی همچون  خاتمی،  ناطق نوری ، سید حسن خمینی ایفا شده است منجر به پیروزی جریان اعتدال شده است.

کریمی مله،  با ابراز اینکه امیدواریم  در سال 96 نتیجه ای مانند 92 را شاهد باشیم، ادامه داد: تغییراتی در محیط منطقه ای و بین الملل ما ایجاد  شده به نظر من جامعه به اندازه ای از رشد و بلوغ رسیده  و راه مواجه  مقتدرانه در مورد زیاده خواهی جز  در پرتو اعتدال و میانه روی و عقلانیت  نخواهد بود

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز