رئیس بسیج سازندگی مازندران خبر داد:
آموزش و توانمندسازی ۳۰ هزار نفر در روستاهای استان

رئیس بسیج سازندگی مازندران، از آموزش و توانمندسازی ۳۰ هزار نفر از روستاییان استان در جهت ایجاد اشتغال پایدار و تقویت اقتصاد روستایی خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سرهنگ محمدمهدی اقبالپور، رئیس بسیج سازندگی مازندران، صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه از اجرای بیش از ۲ هزار و ۵۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در سال جاری خبر داد و گفت: این پروژهها در قالب چهار قرارگاه اصلی شامل سازندگی و محرومیتزدایی، امام حسن مجتبی، اقتصاد مقاومتی و گروههای جهادی در حال پیگیری هستند.
وی افزود: قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی در حوزههای آبرسانی، بحران، مدرسهسازی و بهداشت و درمان فعال است، در حالی که قرارگاه امام حسن مجتبی مسئول تسریع در مراحل تصمیمگیری و اجرا در پروژههای عمرانی است.
رئیس بسیج سازندگی مازندران با اشاره به فعالیتهای اقتصادی در استان گفت: قرارگاه اقتصاد مقاومتی با هدف هدایت روستاها به سمت تولید و اشتغالزایی، ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی اختصاص داده است.
وی همچنین از هزینهکرد بیش از ۳۴۰ میلیارد تومان در حوزه آبرسانی طی دو سال گذشته خبر داد و افزود: در این مدت ۸۱ مخزن آب با ظرفیت ۱۴ هزار متر مکعب در مناطق بالادست استان احداث شده است.
اقبالپور در ادامه به پروژههای عمرانی اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته، ۵۵ پل روستایی، ۲۵ سالن ورزشی و ۷۱۰ گلزار شهدا در استان ساخته شده است. همچنین، در بخش راهسازی، ۸۰ پروژه راه روستایی به طول ۱۲۶ کیلومتر و ۷۸ پروژه آبرسانی به طول ۱۱۰ کیلومتر در حال اجرا است.
وی به طرحهای زیستمحیطی بسیج سازندگی اشاره کرد و گفت: کاشت یک میلیون درخت در سال جاری در دستور کار قرار دارد و تاکنون ۷۰۰ نهال در روستاها کاشته شده است. برای توسعه پایدار محیط زیست استان، برنامهریزیهایی برای ادامه این طرح در طول سال داریم.
رئیس بسیج سازندگی مازندران همچنین از پیشرفت پروژه نیروگاه زبالهسوز ساری خبر داد و افزود: ۹۸ درصد این پروژه که مسئولیت آن به عهده بسیج سازندگی است، به پایان رسیده و طبق اعلام استاندار مازندران، این پروژه تا پایان شهریور وارد چرخه بهرهبرداری خواهد شد.
اقبالپور آموزش و توانمندسازی را از اولویتهای مهم بسیج سازندگی دانست و گفت: ۳۰ هزار نفر از روستاییان مازندرانی در دورههای آموزش کسبوکار شرکت کردهاند. این دورهها به روستاییان کمک میکند تا کسبوکارهای پایدار ایجاد کنند.
وی همچنین از فعالیت ۴ هزار گروه جهادی در استان خبر داد و افزود: از این تعداد، ۲۰۰ گروه در قالب تیمهای واکنش سریع در مواقع بحران و نیاز به کمکهای فوری فعال هستند.
رئیس بسیج سازندگی مازندران گفت: در حوزه اشتغالزایی، ۵۵۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و ۱۸۰ صندوق قرضالحسنه راهاندازی شده است. همچنین، ۵ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی در دست اقدام قرار دارد.